INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mou surprinde din nou: "Obiectivul nostru e să rămînem în Primera şi în sezonul viitor"

Jose Mourinho vrea ca jucătorii lui să trateze orice meci ca şi cum ar fi ultimul
Jose Mourinho vrea ca jucătorii lui să trateze orice meci ca şi cum ar fi ultimul

Articol de - Publicat sambata, 17 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2011 20:49

Antrenorul Jose Mourinho vrea ca jucătorii lui să trateze orice meci ca şi cum ar fi ultimul şi a ales o tactică a prudenţei pentru a-şi motiva fotbaliştii şi pentru a-i ţine conectaţi în permanenţă.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea partidei din etapa a III-a, contra lui Levante, în deplasare, meci programat duminică, de la ora 21:00, pe Digi Sport 3, tehnicianul lui Real Madrid, a surprins prin declaraţiile sale: "Vom lupta pentru a rămîne şi în sezonul viitor în Primera Division. Să vedem dacă adunăm 40 de puncte pentru a continua în prima ligă".

Jurnaliştii prezenţi au ridicat din sprîncene, fiind vorba de Real Madrid, o echipă care an de an luptă pentru titlu, intuind ironia din vorbele portughezului, însă Mou a repetat, cu o mină serioasă: "Pînă vom aduna 40 de puncte sau mai mult, obiectivul nostru e rămînerea în Primera. Să vedem dacă reuşim să facem asta cît mai rapid posibil, pentru că apoi vom avea alte obiective. În acest moment, avem 6 puncte şi sînt puţine, trebuie să adunăm rapid puncte pînă ne asigurăm continuitatea".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
adidassler123
adidassler123  •  18 Septembrie 2011, 08:26

pai daca filozoful g@y Guardiola a zis cu o zi inainte ca nu promite titluri anul asta la Farsa Mourino a tras de ironie putin dar vad ca cel ce a tradus acest articol n-a prins ironis :S

kaiser1987
kaiser1987  •  18 Septembrie 2011, 01:45
Postat de mihai_ferdinand pe 17 Septembrie 2011, 22:55

Mourinho e prea meserias ca sa rateze ocazia de a-i lua la misto pe pseudo-jurnaisti. Cand o sa fie guardioala campion macar in inca o tara, atunci o sa fie la 50% din capacitatea lui Mou. Respect mister mourinho!

A si antrenat Guardiola in multe tari ca sa poata lua campionatul in vreouna. A antrenat DOAR in Spania si a luat tot ce se putea lua. Iar Spania nu este deloc un campionat in care sa termini pe primul loc prea usor, echipe precum Real Madrid, Sevilla, Valencia, Villarea, Atl. Madrid iti pot pune oricand probleme daca nu te daruiesti 100%. Respect Mou & Guardiola, probabil cei mai buni tineri antrenori din fotbalul mondial in prezent.

fremenash
fremenash  •  18 Septembrie 2011, 00:58
Postat de v1ad pe 17 Septembrie 2011, 21:10

vrea sa se salveze de retrogradare de pe locul 1?

locul 1 e cea mai sigura evitare a retrogradarii

Vezi toate comentariile (22)
Comentează