INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRI

MouLeaks » Au apărut fragmente noi din noua carte despre Mourinho: "Sînteţi trădători şi fii de curve!" :O

foto: reuters
foto: reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 14:47

Noua carte despre Jose Mourinho după perioada petrecută la Real Madrid, "The Special One – The Dark Side of Jose Mourinho" a avut azi noi dezvăluiri.

Astăzi au apărut noi dezvăluiri din noua carte a portughezului în Times of London.

Evenimentul povestit a avut loc după Real - Barcelona din 16 aprilie 2011, încheiat 1-1. În cotidianul Marca a apărut cu cîteva ore înaintea partidei echipa de start pe care o va folosi Mourinho, cu Pepe la mijloc alături de Khedira şi Alonso şi cu Di Maria, Ronaldo şi Benzema în atac.

Mourinho a răbufnit la finalul partidei şi a ţinut un discurs dur jucătorilor:
"Sînteţi trădători. V-am rugat să nu vorbiţi cu nimeni despre prima echipă, dar m-aţi trădat. Asta arată că nu sînteţi de partea mea. Sînteţi nişte fii de curve.

Singurul prieten pe care îl am în acest vestiar e Granero. Şi nu sînt încă sigur că mai pot avea încredere în el. M-aţi lăsat singur. Sînteţi cea mai mare echipă de trădători pe care am avut-o în viaţa mea. Nimic mai mult decît nişte fii de curve".

Se pare că Iker Casillas nu a aşteptat ca Mourinho să încheie şi a plecat spre duşuri, nefiind singurul care a ignorat monologul portughezului. Conform dezvăluirilor din Times of London, Mourinho era atît de nervos încît a luat o doză de Red Bull şi a aruncat-o cu putere spre un perete.

Tehnicianul a continuat insultele şi chiar ar fi îngenuncheat, anunţînd că va vorbi cu Florentino Perez pentru a găsi "cîrtiţa" din vestiar.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
bamse1901
bamse1901  •  08 Aprilie 2014, 09:33

si asa a si fost, asta daca aia nu au ghicit echipa si le-a spus-o careva

andrei_30
andrei_30  •  07 Aprilie 2014, 20:38

Tabloid...

vasilescugeo
vasilescugeo  •  07 Aprilie 2014, 15:29

Fotbalul nu mai e demult un sport, incet el s-a transformat in afacere iar pe jucatori ii intereseaza doar ce intra in portofel si mai deloc rezultatele....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează