INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  HULL - MAN. UNITED 2-1 (0-2 ÎN TUR)

Mourinho a fost comparat de fani cu președintele SUA după ce a negat că ar fi pierdut joi seară: ”Trump din Premier”

Articol de - Publicat sambata, 28 ianuarie 2017 00:00

Ce au în comun Jose Mourinho și Donald Trump? Amândoi refuză să accepte realitatea.

Noul președinte SUA a susținut sus și tare că la recenta sa inaugurare au asistat mai mulți americani decât la a predecesorului Barack Obama, deși cifrele oficiale îl contrazic.

Mourinho, la rându-i, i-a șocat pe jurnaliști, după eșecul suferit de Man. United joi, în fața lui Hull (1-2), în returul semifinalei Cupei Ligii Angliei: "N-am pierdut, scorul a fost 1-1. Am văzut doar două goluri.

Al lui Pogba și pe al adversarilor. Suntem neînvinși". Pe al 3-lea, penalty-ul din care gazdele au deschis scorul, managerul lui United îl consideră un cadou făcut de arbitrul Jon Moss și nu vrea să-l recunoască. "Dovada că Mou e Trump din Premier!", au remarcat mai mulți fani pe Twitter.

17 meciurifără eșec e seria lui Man. United, încheiată joi de eșecul cu Hull

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează