INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Mourinho a găsit înlocuitor pe termen lung pentru Valencia » Din copilărie este fan Manchester United

foto: facebook
foto: facebook

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 30 octombrie 2017 23:30

Fundașul lui PSG, Thomas Meunier, ar putea ajunge în această iarnă la Manchester United.

Potrivit publicației The Daily Express, Jose Mourinho îl consideră pe Meunier înlocuitorul perfect pentru Antonio Valencia, pe termen lung. Aceeași sursă susține că United este pregătită să îi ofere lui PSG în această iarnă 30 de milioane de euro pentru internaționalul belgian.

În luna februarie a acestui an, Meunier a spus că unul dintre visurile sale în copilărie a fost să ajungă pe Old Traford.

"Niciodată nu am ascuns că sunt un mare fan al Manchester United, care rămane, în ochii mei, adevărata referință în lumea fotbalului", a recunoscut Meunier.

Deși a avut un început impresionant de sezon la PSG, Meunier este nemulțumit de statutul său la formația din Ligue 1. O dată cu venirea lui Dani Alves la PSG, belgianul în vârstă de 25 de ani nu a mai prins multe minute și chiar a declarat că este "frustrat" din acest motiv.

"Vreau să joc în fiecare meci, fie că este împotriva lui Gueugnon, Niort sau Bayern München. Vreau să fiu de fiecare dată pe teren. Sunt într-o echipă care este una dintre primele cinci din lume", a declarat Meunier.

Meunier a venit în iunie 2016 la PSG de la Brugge pentru 6 milioane de euro. Belgianul mai are contract cu gruparea franceză până în iulie 2020.

7partide a bifat Meunier în acest sezon în toate competițiile, reușind 3 goluri și 2 pase de gol

5 goluriîn 19 partide a marcat Meunier pentru naționala Belgiei, pentru care a debutat în 2013

sursa: metro.co.uk

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1599546263656019
Dan Moga  •  31 Octombrie 2017, 14:24

Gueugnon este .... Guingamp dar deh mai greu cu franceza!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează