INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Mourinho acuză calendarul inuman: ”Bag echipa U21 cu Crystal Palace!”

FOTO: Gulliver/GettyImages
FOTO: Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2017 12:48

Jose Mourinho dă vina pe federația engleză pentru egalul cu Swansea (1-1) și amenință că, în ultima etapă, Manchester United ar putea intra pe teren cu formația de tineret! "Jucătorii mei sunt foarte obosiți.

"E datorită succeselor noastre în toate competițiile și din cauza calendarului inuman. Imaginați-vă ce-ar fi fost dacă am fi jucat și semifinala FA Cup. Jucăm din 3 în 3 zile până la finalul stagiunii. Dacă aveam meci cu Tottenham, când mai evoluam și cu Burnley? Când, când, când? Poate după finală, în iunie sau în presezonul viitor?", a declarat Mourinho.

Managerul portughez are o soluție dacă United va trece de Celta Vigo și va trebui să joace în finala Europa League, pe 24 mai: "S-ar putea să convoc trupa de puști a lui Nicky Butt la meciul cu Crystal Palace, pe 21 mai. Sper însă ca adversarii să n-aibă nevoie de puncte pentru a evita retrogradarea. Ar fi cam neplăcut".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  02 Mai 2017, 16:38

Pune mana si fa tot posibilul sa-l pastrezi pe De Gea,ca daca il vinzi,poti sa pleci la pachet cu el!ai venit cumva la united sa vinzi ce e mai bun si sa aducu *** si toti ratatii de la real cumva????3

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează