INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DEZVĂLUIRE

Mourinho: "Am fost la cîteva ore să devin selecţionerul Angliei"

Jose Mourinho
Jose Mourinho

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 martie 2011 13:47

Într-un interviu special apărut astăzi în L'Equipe, Jose Mourinho (48 de ani) povesteşte cum ar fi putut să semneze un contract cu federaţia engleză pentru a deveni selecţionerul Albionului.

"Cînd am plecat de la Chelsea, în 2007, prima lună a fost fantastică. Am mers în Africa, apoi am ajuns în Japonia, am făcut o mulţime de lucruri de care nu aveam timp înainte. A doua lună a fost la fel de bună, dar după a treia a fost îngrozitor", a spus antrenorul portughez.

Jose a dezvăluit: "Am fost la cîteva ore de a fi selecţionerul Angliei. Aproape că parafasem acordul. Dar în ultima clipă m-am gîndit că voi pregăti o echipă naţională, iar asta ar fi însemnat un meci pe lună, după care voi petrece tot restul timpului în birou sau în tribună, supervizînd meciuri. Şi să aştept de fiecare dată vara pentru a participa la un Campionat European sau Mondial? Nu, nu era pentru mine".

Mourinho a completat: "Am preferat să renunţ şi să mai aştept jobul potrivit. Un club puternic, o nouă provocare extraordinară care să mă motiveze. Şi aceasta a fost Inter". Cu care a cucerit în numai două sezoane două titluri de campion, Cupa Italiei, Supercupa Italiei şi Champions League. Iar în 2010 a reuşit "tripla": campionat, Cupă, Ligă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează