INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mourinho crede că adversarii îi respectă mai mult decît e cazul pe cei de la Barça: "Cu noi mor pe teren!"

Mourinho crede că adversarii îi respectă mai mult decît e cazul pe cei de la Barça
Mourinho crede că adversarii îi respectă mai mult decît e cazul pe cei de la Barça

Articol de - Publicat sambata, 10 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 10 septembrie 2011 11:03

Antrenorul lui Real Madrid, Jose Mourinho, a început sezonul aşa cum l-a şi încheiat: cu atacuri nu foarte subtile la adresa rivalei Barcelona.

La conferinţa de presă dinaintea partidei cu Getafe, din a doua etapă din Primera, tehnicianul portughez a făcut declaraţii cu trimitere la formaţia catalană: "Nu fac parte din grupul celor cărora le place să stea în umbra şi să se ascundă. În faţa Barcelonei nu ştiu dacă adversarii dau totul, dar cînd joacă împotriva noastră mor pe teren şi ne pot lua puncte", a zis Mourinho cînd a fost întrebat despre atitudinea adversarilor în meciurile cu Barça sau Real.

A fost al doilea atac al lui Jose. Primul îl lansase cînd a fost întrebat despre optimismul madrilenilor în privinţa noului sezon: "Eu îmi fac treaba, jucătorii muncesc. Toţi spun ceea ce simt. E normal să aibă obiective îndrăzneţe, lucrăm pentru cel mai bun club din istoria fotbalului la distanţă mare de ceilalţi şi e normal să avem obiective mari. Eu am o motivaţie imensă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
andr33y1986
andr33y1986  •  20 Septembrie 2011, 22:54

Partea cu lucram la cel mai mare club e adevarata si sa va intre bine in cap catlanilor orice ati face nu puteti ajunge la popularitatea realului. We are the best we will always be the best WE ARE REAL MADRID

piskai
piskai  •  11 Septembrie 2011, 03:40

Toata lumea se cearta pentru " real - barca".Parerea mea , niste idioti.Site-urile , posturile tv , radio etc isi fac banii din aceast " scandal". Defapt nu exista nici o rivalitate in afara terenului.Chiar sunt prieteni.Chiar cei 2 protagonistii ai celor 2 echipe , Leo si Cristiano sunt prieteni in viata reala , dar na ce s-ai faci "rivalitatea" vinde mai bine.Asa ca rog auditoriu sa se gandeasca de 2 ori cand posteaza la acest " scandal" din care unii , scot milioane pe spatele vostru , stimat auditoriu , viziual.

danu_villa
danu_villa  •  10 Septembrie 2011, 13:53

Si-a facut impresia asta pentru ca adversarii Barcei pregatesc meciul in asa fel incat sa nu ia multe, defensiva e cea pe care pun accentul, ca daca ar indrazni sa joace deschis ar lua si mai multe, asa stau cuminti in defensiva, mizeaza poate azi nu le intra asa bine si aia e, cu Real mai poti sa iesi si din defensiva nu sunt echipa de posesie.... cu Barca mai mult de 2 pase nu legi.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close