INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERSARI LIGĂ

Mourinho e confuz după Stoke - Chelsea 3-2 în Premier League: ”Ratăm mult şi gafăm în apărare”

Hazard (stînga),
Hazard (stînga), "dublă" la 4-3 cu Sunderland, n-a mai punctat şi cu Stoke // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 08 decembrie 2013 22:25

Înaintea returului din Ligă cu Steaua, managerul albaştrilor vede negru în faţa ochilor: ”Nu ştiu ce-i de făcut”.

Chelsea o întîlneşte pe Steaua miercuri, în ultima etapă a grupelor Ligii, dar Jose Mourinho le-a dat liber ieri jucătorilor. "Nu-mi stă în obicei aşa ceva între două meciuri. Dar am făcut-o pentru ca băieţii să-şi limpezească minţile", a comentat managerul portughez. Şi el pare să aibă nevoie de aşa ceva după halucinantul 2-3 din Premier, contra lui Stoke.

"După jumătate de oră trebuia să avem 4-0, să ucidem meciul. Dar n-am făcut-o. Am ratat mult şi am gafat în apărare", a comentat Jose. Întrebat ce-i de făcut, portughezul a dat din umeri: "Nu ştiu".

17 goluri a încasat Chelsea în actualul campionat (15 etape), tot atîtea cîte primise în întreg sezonul 2004-2005, la primul mandat al lui "Mou"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
c7eric
c7eric  •  09 Decembrie 2013, 19:44
Postat de drimmero pe 09 Decembrie 2013, 11:25

cel mai cheltuitor antrenor al lumii? ai perfecta dreptate!

Toate petardele refuzate de altii le-a adus: Willian, Etoo, Van Ginkel, Essien etc. Exceptia e doar Schurrle, dar nici asta nu se poate impune titular. 70 mil aruncati pe apa sambetei. Pentru Real, PSG sau City astia sunt bani de rechizite, in perioada de transferuri :)))

c7eric
c7eric  •  09 Decembrie 2013, 19:37

Chelsea nu are in momentul de fata un jucator ca CR7 sa decida meciuri la fiecare ocazie. Daca oamenii de atac nu pot inscrie si rateaza in nestire, aparatorii sunt tentati sa iasa sa ajute si sa creeze superioritate la mijloc sa mai fie inca o solutie de a pasa si normal ca esti prins pe contraatac, e logic multe echipe o patesc.

c7eric
c7eric  •  09 Decembrie 2013, 19:29

Chelsea a luat mai multe goluri in jumatate de campionat cat a luat in ultimii 2 ani la un loc.... Cand iei 6 goluri in 2 meciuri consecutive cu niste echipe obisnuite, nu te mai numesti echipa cu cea mai buna aparare.... sau antrenor care tacticizeaza meciul

Vezi toate comentariile (7)
Comentează