INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

VIDEO Mourinho îi ia apărarea lui Pepe: "Pe Busquets toată lumea l-a crezut cînd a spus că nu l-a făcut maimuţă pe Marcelo"

Faultul lui Pepe la Messi. E intenţionat sau nu?
Faultul lui Pepe la Messi. E intenţionat sau nu?

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 21 ianuarie 2012 18:59

Jose Mourinho i-a luat apărarea lui Pepe în conferinţa de presă care a precedat meciul dintre Real Madrid şi Athletic Bilbao din campionatul spaniol.

Întrebat de un jurnalist dacă îl crede pe fundaşul său, Mourinho a spus că Pepe are toată susţinerea sa.

"Jucătorul a explicat deja ce s-a întîmplat şi pentru mine este suficient. Dacă Pepe ar fi declarat public că l-ar fi călcat intenţionat pe Messi şi la fel mi-ar fi spus şi mie, ar fi fost într-adevăr o problemă. Pepe a spus că nu a faultat intenţionat aşa că îl cred. Nu e cazul să facem din acest subiect o telenovelă interminabilă.", a declarat Mourinho. Vezi aici VIDEO cu faultul lui Pepe!

Pe urmă, antrenorul Realului a lansat un direct indirect asupra Barcelonei, amintind de un episod petrecut sezonul trecut.

"Nu am văzut să faceţi aceiaşi polemică în sezonul precedent cînd un jucător al Barcelonei a făcut remarci rasiste la un elev de-al meu şi apoi a declarat că nu e adevărat. Toate lumea l-a crezut, inclusiv UEFA. Acum Pepe spune că nu a făcut-o intenţionat, dar nimeni nu îl crede", a punctat Mourinho.

Jucătorul la care face referire antrenorul portughez este Busquets. Mijlocaşul a fost acuzat că în timpul unui El Clasico din sezonul trecut că l-a făcut "maimuţă" pe fundaşul lateral Marcelo. După meci a declarat că nu este adevărat şi nu l-a înjurat deloc pe Marcelo, iar povestea s-a terminat aici.  Vezi aici VIDEO cu momentul la care s-a referit Mourinho!

Mourinho a infirmat şi zvonurile conform cărora Pepe ar urma să fie pus pe liber de Real Madrid sau că ar fi fost trimis în vacanţă şi a anunţat că fundaşul va fi în lot pentru meciul cu Athletic Bilbao.

"Pepe suferă de oboseală musculară, dar se va afla pe lista jucătorilor convocaţi. Însă, vom vedea dacă va fi pe teren sau pe banca de rezerve", a încheiat Mourinho.

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (36)
ricifourgroup
ricifourgroup  •  22 Ianuarie 2012, 21:15

DOMNULR ESTI BOLNAV ,UN FRUSTRAT DESPRE CE VORBIM AICI ,VINA PRINCIPALA ESTE A TA TU LE PERMITI,TU LE CERI SA JOACE ASA DE ALTA MANIARA NU-SI PERMIT CEI DE LA MADRID SA-SI FACA NUMELE DE RAS ESTI MIC DESI TE CREZI UN MARE ANTRENOR

miky198
miky198  •  22 Ianuarie 2012, 11:41

Mou esti bun tata, dar esti PENIBIL si INFECT ca om, JENANT ce se intampla....sa spui ca il crezi pe BULACHE ala cand o PLANETA INTREAGA (inclusiv toti fanii RM) au vazut ca a fost intentionat......mai ai tupeu sa aduci amine si de Busquets/Marcelo.......cum spuneam si ieri la un articol "INVENTAT" de GSP ca l-a trimis Mou pe BULACHE 2 sapt out......imi mentin afirmatia ca Mou SIGUR l-a vrut in echipa si doar PRESEDINTELE/alte persoane de decizie au hotarat acest lucru peste Mou....sa vedem daca chiar asa va fi realitatea.....

mariusss10
mariusss10  •  22 Ianuarie 2012, 04:49
Postat de flo_ax pe 22 Ianuarie 2012, 00:46

Da, nu prea face treaba, intradevar. Nu are 5 puncte peste Barca si 8 goluri in plus marcate, ceva recorduri batute... Nu-l scoate Lyonul din UCL, ci Barca dupa 2-2 si 2-3... E slab, asa e! Altceva inteligent de spus?

l-a scos barcelona cu 0 2 si 1 1, dar nu mai conteaza...importanta e maniera in care a abordat meciurile...in meciul in care a pierdut 2 0 acasa cu golurile lui messi, s-a plans de albitraj ca de obicei, pepe a luat rosu, echipa lui facusera vreo 30 si ceva de faulturi iar cei de la barca 9 faulturi...

Vezi toate comentariile (36)
Comentează