INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED - LIVERPOOL 2-1

Mourinho n-a vrut să audă nimic după victoria cu Liverpool! Reacția de la conferința de presă: "Dacă lumea nu crede, nu-mi pasă"

Articol de - Publicat sambata, 10 martie 2018 18:55

Man. United n-a pierdut acasă din mai 1984 (1-2 cu Ipswich) când a condus la pauză. Dar recordul era cât pe ce să pice ieri.

A fost la înălțime în prima repriză a derby-ului cu Liverpool, când Rashford i-a adus un avantaj confortabil pe tabelă, cu o "dublă".

Numai că, la adăpostul celor două goluri, a spus stop joc la reluare, i-ar Mourinho l-a scos la un moment dat și pe Rashford (70). Atitudine taxată prin autogolul lui Bailly (66) și un final la puls 180, cu Mane și Salah trecând pe lângă 2-2.

"Sunt fericit!"

În ciuda evidenței, managerul Jose Mourinho a susținut la final că "United s-a aflat tot timpul în control. În partea secundă, deși cred că analiștii televiziunilor au altă părere, Liverpool a controlat jocul cu balonul, iar noi am controlat jocul fără balon.

N-a fost în planul nostru să ne apărăm, Liverpool ne-a împins în defensivă. Dar am păstrat controlul. Chiar și la fazele fixe, cornere, situații periculoase, am fost în control și consider că am meritat victoria. Dacă lumea nu crede că am meritat, nu-mi pasă. Nu-mi pasă ce zice lumea. Băieții sunt fericiți, eu sunt fericit". 

2 victoriiare acum Mourinho în duelurile cu Jurgen Klopp. Patru partide s-au încheiat remiză și trei le-a pierdut

7 goluriîn 15 meciuri acasă a primit United în acest sezon. Cea mai bună defensivă pe teren propriu

7 reușiteare Rashford în partidele cu echipele de top: 2 cu Liverpool, 2 cu Man. City, 2 cu Arsenal și una cu Chelsea

Trei faze de penalty!

Jurgen Klopp a acuzat arbitrajul lui Craig Pawson: "Am avut penalty, toată lumea a văzut!". De fapt, au fost trei situații în care Liverpool a solicitat lovitură la de la 11 metri. Prima: fault Ashley Young la Salah. A doua: hențul lui Valencia la centrarea lui Robertson. A treia: Fellaini se urcă pur și simplu pe Salah.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
vicol_vali
vicol_vali  •  11 Martie 2018, 08:04
Postat de Tiberiu Nagy pe 10 Martie 2018, 20:48

Urat , urat , urat de tot joaca M.U. cu portughezul pe banca ... ba mai si crede ca a meritat victoria ! De mentionat este si reactia publicului la schimbarea lui Rashford si la jocul anti-fotbal marca Mourinho ! Urat , urat si iar urat ! Pt. Mihnea Voicu : Valencia nu avea mana lipita de corp , practic a oprit mingea din " mers " ...

La Valencia, este regula dacă este intenție. A fost dacă își creează avantaj, s-a dus regula. Totuși, pentru imprudență se dă penalty. La Valencia trebuia panalty, voit-nevoit și-a avantaj. Mou știe și nu bagă capul în pămân. Și MM știe DDB. :).

vicol_vali
vicol_vali  •  11 Martie 2018, 07:53

Mourinho este genial. Liverpool!!!!

1735767466699239
Mike Che  •  11 Martie 2018, 00:14

Cum adică recordul era cat pe ce să pice? Era să piardă??? N-au fost nici măcar egalați..

Vezi toate comentariile (7)
Comentează