INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATAC LA BARCELONA

Mourinho: ”Prefer campionatul, Liga o are cineva care nu o merită”

Mourinho nu are decît o victorie în 8 meciuri contra Barcelonei
Mourinho nu are decît o victorie în 8 meciuri contra Barcelonei

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 06 ianuarie 2012 15:07

Jose Mourinho a lansat un nou atac asupra Barcelonei. Vorbind despre obiectivele sezonului, într-o conferinţă de presă, antrenorul Realului a ţintit frontal.

”Prefer campionatul. Champions League este foarte importantă şi toţi vor să o aibă în CV, dar acum o are cineva care nu o merită, din motive concrete... Campionatul este o competiţie de durată, îl cîştigă numai cine merită”. Liga 2011 a fost cucerită de Barca, 3-1 în finala cu Manchester United, după ce în semifinale trecuse chiar de marea rivală din Madrid.

Cum Guardiola tocmai a fost ales cel mai bun antrenor din lume din 2011, Mourinho nu a ratat ocazie să adreseze o ironie şi către cel ce conduce Barca: ”Pep merită acest premiu. Sper doar ca să mi-l dea înainte şi mie. L-am cîştigat în 2010, dar încă nu l-am primit”.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (42)
sorineldobre
sorineldobre  •  09 Ianuarie 2012, 10:11

Mourinho spune ca prefera campionatul decat liga campionilor. Normal, are 5 puncte avans si nu are alt rival decat Barca. Oricine prefera ceea ce e mai sigur .Eu in locul lui as spune : prefer sa-i iau Barcelonei 4 sau 6 puncte in campionat. Dar nu prea poate sa spuna asta asa e ?

sorineldobre
sorineldobre  •  09 Ianuarie 2012, 10:04

Am crezut ca aceste postari ale cititorilor sunt mediate de cineva . Cum puteti publica astfel de vorbe ? Citeste cineva aceste comentarii ? Site-ul asta are stapan ? In ce priveste declaratia lui Mourinho cum ca Barca are Liga Campionilor fara sa o merite nu o inteleg .Dar lui ii place sa se faca nesuferit marelui public.Chiar cred ca e putin masochist in privinta asta. Cand a luat liga Barcelona nu a avut rival si cred ca nici acum nu are chiar daca mai da cate un chix precum cel de aseara cu Espanyol .Repet e vorba de o conjunctura , de o generatie deosebita .

mihaict
mihaict  •  07 Ianuarie 2012, 00:56
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Bozgor de c a c a t

Vezi toate comentariile (42)
Comentează