INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mourinho refuză Liga 1 :D » "Nu mai am ambiţia să cîştig titlul în altă ţară"

Gigi Becali nu are cu ce să-l mai tenteze pe Jose Mourinho :D
Gigi Becali nu are cu ce să-l mai tenteze pe Jose Mourinho :D

Articol de GSP - Publicat joi, 03 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 22:27

Jose Mourinho, tehnicianul celor de la Real Madrd, a vorbit despre posibilitatea de a antrena în alt campionat după ce a cucerit titlul în patru ţări.

"Am cîştigat toate ligile care mă interesează. Cel din ţara mea şi cele mai importante trei din Europa. Nu mai am ambiţia de a cîştiga în altă ţară, nu există alt campionat care să mă motiveze", a spus Jose Mourinho.

Tehnicianul a cîştigat în această săptămînă titlul de campion al Spaniei cu Real Madrid. Acesta este al şaptelea din carieră, după ce a cîştigat cîte două în Portugalia, Anglia şi Italia.

Este doar al treilea antrenor care cîştigă campionatul în patru ani diferiţi după Giovanni Trapattoni şi Ernst Happel.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (29)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  04 Mai 2012, 13:08
Postat de wwerko80 pe 04 Mai 2012, 00:06

nu are cum sa faca asa ceva, lui ii trebuie buget de sute de milioane de euro sa aduca staruri, si dupaia sa faca o echipa de staruri, sau cel putin echipa respectiva sa aiba staruri destule in cat sa ia titlu, cum la real nu au fost deajuns a mai trebuit un ronaldo, kaka etc. Altfel nu facea nimic. Uitate cati bani a dat real in ultimii 4 ani si cati a dat barca in ultimii 4 ani, si vezi diferenta de trofee. Real 2-3 Barca 13, atat.

Poate invers ,ia orice echipa si castiga tot. Uniao Leiria a ajuns de la retrogradare in cupa Uefa,Cu Porto si Inter a folosit aceleasi echipe si a castigat tot. La Chelsea da dar a fost dat afara dupa doua campionate si doua semifinale UCL.In anul respectiv Chelsea a jucat finala fara Mourinho si au pierdut.

alpin
alpin  •  04 Mai 2012, 07:43
Postat de tipsy pe 04 Mai 2012, 02:06

"germania,franta,.....sau sa ia o echipa slaba din orice campionat din europa sa ia champions league...sau o echipa din liga a 2 a , a 3 a de traditie s o aduca unde era candva,notthingham forest , dundee , leeds , reims " asta se crede la fifa

Asa ceva numai Mircea Lucescu ar putea sa faca. Sunt doua categorii de antrenori: cei gen Mourinho sau Capello, care iti cer ... luna de pe cer si iau titlul, si cei gen Lucescu, capabili sa inventeze echipe si sa gaseasca diamante in noroi!

alpin
alpin  •  04 Mai 2012, 07:39
Postat de steaua.libera pe 04 Mai 2012, 02:56

Probabil Mourinho n-a auzit de BundesLiga

Se joaca fotbal in Bundesliga?!? Nu credeam! Eu, cand joaca o echipa din Germania schimb canalul. Nici la finala LC nu ma uit. Nu exista nicio sansa de a vedea fotbal. Doar lupta oarba. Spectacol zero!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează