INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mourinho-show la conferinţă » S-a oferit să le plătească masa ziariştilor care-l dau plecat de la Madrid! Alte răspunsuri savuroase

Articol de - Publicat luni, 03 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 decembrie 2012 14:53

Antrenorul lui Real Madrid, Jose Mourinho, s-a prezentat azi la prînz la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Ajax de mîine seară, din Liga Campionilor. Mourinho a vorbit despre subiectele arzătoare în cadrul clubului blanco, oferind răspunsuri savuroase ziariştilor:

despre ieşirea sa pe teren dinaintea meciului cu Atletico pentru a fi faţă în faţă cu publicul care îl contesta: "Pe teren nu am simţit nimic, am urmărit antrenamentul portarilor, ceea ce nu fac niciodată. Am făcut asta pentru că mă aşteptam să fiu foarte fluierat şi am preferat să fie înainte de meci, personalizată şi direcţionată către mine, pentru ca după, în timpul partidei, publicul să încurajeze jucătorii şi să le transmită un feeling pozitiv, să îi ajute"

despre contractul său cu Real Madrid: "Uite, ştii ce? Tu, care pui întrebarea asta, mai bine te duci şi iei masa cu colegul de la Marca, cel care a dat azi pe prima pagină că plec. Mai bine organizaţi un prînz din ăsta, cu mai multe persoane, 4-5, din ăştia care aveţi discuţii interesante. Eu nu o să vorbesc despre asta, nici preşedintele n-o va face. Du-te la restaurantul De Maria, se mănîncă bine, deşi eu prefer unul din Majadahonda. Vă plătesc şi masa dacă vreţi. Relaţia mea cu clubul este foarte bună, nu voi alimenta asemenea discuţii"

despre Cristiano Ronaldo: "Mă întrebi dacă e fericit? Nu vrei să ştii mai bine dacă va juca mîine? Mi se pare mult mai interesant decît dacă e sau nu fericit..."

despre Sir Alex Ferguson, care a declarat că şi-l doreşte ca succesor la United: "Aşa sînt prietenii, mereu vorbesc bine unul de altul. Asta e prietenia. Unii cred că e trădare, fără loialitate.... Pentru alţii are o semnificaţie profundă, de-asta văd aceste declaraţii ca pe un simbol al prieteniei şi respectului pe care ni-l purtăm. Despre a-l urma la United... mai e mult pînă acolo, mai vorbim peste 10 ani. El e în fiecare zi mai bun, nu are sens să discutăm despre aşa ceva acum"

despre primul "11" cu Ajax: "Adan va fi titular. La fel şi Nacho, Cristiano, Benzema, Khedira, Coentrao... Nu vor juca Ramos şi Alonso pentru că sînt la un galben de suspendare şi vreau să-i am la primul meci din primăvară. Casillas nu va juca, nici Arbeloa, care e suspendat"

despre posibilitatea de a merge la PSG: "Un asistent de-ai mei va merge la meciul lui PSG pentru că e posibil să ne întîlnim în Liga Campionilor. Joacă împotriva lui Porto şi ambele sînt potenţiale rivale. Astea sînt planurile mele legate de PSG"

despre viitorul lui la Madrid: "Dacă ofiţerul de presă nu mă corectează, mîine este meciul 101 pentru mine în Ligă. UEFA poate confirma. Acesta este viitorul"

despre grupa din Ligă: "E un mare succes să ne calificăm din aşa o grupă. O posibilă cîştigătoare a competiţiei rămîne pe afară, era un risc mare. Dar a fost un succes. Am jucat meciuri mari, cele mai tari din fiecare etapă. Nu vom face nici un cadou celor de la Ajax"

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (12)
alextt
alextt  •  04 Decembrie 2012, 19:50

toti ziaristii vad ca il critica il fac in toate felurile da nu va dati seama ca v-a innebunit pe toti omul asta,ca nu puteti sa traiti fara el e mereu pe buzele voastre!!!asta inseamana valoarea.omu e genial adevarat SPECIAL ONE.voi ramaneti in continuare niste viermi care inventati stiri si pupati barca in dos

chemical_existence
chemical_existence  •  03 Decembrie 2012, 20:13
Postat de ovidiu_3003 pe 03 Decembrie 2012, 15:53

Mou este elegant ...niciodata un antrenor roman nu o sa stie sa vorbeasca asa ca Mourinho ...suntem pe ultimul loc in Europa in ceea ce priveste I.Q. ul .

Ie, din pacate astia ca tine il trag in jos vertiginos de mult.

gabriv
gabriv  •  03 Decembrie 2012, 18:48

Ce film o sa iasa, la un moent dat, cu asta!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează