INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mourinho şi pad-ul său minune! Are o întreagă bază de date despre ai lui şi despre adversari

Foto: Marca
Foto: Marca

Articol de - Publicat luni, 25 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 aprilie 2011 11:57

Jose Mourinho a spus adio carneţelului de notiţe. Pentru a-şi uşura munca, tehnicianul Realului şi-a "tras" un pad, pe care a instalat un program special, furnizat de firma Forward Green.

Respectivul soft îi permite să stocheze date importante despre jucătorii lui, dar şi despre adversari, mergînd de la informaţii vizînd pregătirea lor fizică şi pînă la strategii de joc. Jose aduce "Moupad"-ul inclusiv la antrenament, unde, cu el în faţă, le arată secunzilor săi exact ce au de făcut în cadrul respectivei şedinţe de pregătire.

La realizarea softului, Mourinho a lucrat cot la cot cu programatorii firmei Forward Green. "Principalul avantaj e timpul de reacţie. Dai un click şi imediat îţi apar toate informaţiile despre adversar, jucător cu jucător. Poziţiile lor în teren, mişcările din atac şi din apărare, totul", a explicat unul dintre producători.

Numit "Mourinho Tactical Board", acest program este gîndit pentru antrenorii de toate categoriile, dar şi pentru suporteri împătimiţi de tactică. Începînd din 16 aprilie poate fi cumpărat de pe site-ul oficial, mourinhospecialboard.com, la preţul de 39.95 euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ravanelly
ravanelly  •  25 Aprilie 2011, 14:38

interesanta chestia!!!

lim1tless_3rd
lim1tless_3rd  •  25 Aprilie 2011, 13:50
Postat de justynbv pe 25 Aprilie 2011, 12:06

Aureliane, pad e ala pe care pui mouse-ul, despre ce vorbesti tu acolo se numeste tableta :)

se cheama "pad". tablet e un termen mai vechi si se refera mai mult la acele laptopuri cu touchscreen reversibil si pe baza de creion(plasitc) plus... evident tastatura. Cu timpul tastatura poate a disparut in unele cazuri dar... mai ales de cand a scos Apple Ipad-ul... si datorita faptului ca ce avem azi difera destul de mult (nu au si partea cu tastatura, e o evolutie mai degraba a unui smartphone, foloseste atingerea umana ca opus a unui creion plastic), multi-touch, etc...) noul breed e un... pad. Stau in tara cu limba oficiala Engleza, poti sa contezi pe ce zic.

ockiu
ockiu  •  25 Aprilie 2011, 12:18
Postat de justynbv pe 25 Aprilie 2011, 12:06

Aureliane, pad e ala pe care pui mouse-ul, despre ce vorbesti tu acolo se numeste tableta :)

probabil a vrut sa spuna Ipad - dar asta n-are nici o importanta - ce ma socat pe mine este faptul ca domul Aurelian este socat de faptul ca un antrenor tine evidenta jucatorilor sai si culmea tine si evidenta adversarilor :)) asta ar fi trebuit sa fie o stire SOC? poate pentru romania - in campionatele puternice asta e la ordinea zilei - mai mult - fara toate acestea nu ai ce cauta acolo ;) e dar lasati ca a descoperit si domnu' aurelian - roata, apa calda :)) - ALOOO SUNT DESCOPERITE DE MULT :) doar noi astia de prin romania nu stim si le descoperim mereu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close