INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mourinho, un tată bun: "Îmi ajut copiii la lecţii!"

Jose junior împreună cu tatăl său Foto: Reuters
Jose junior împreună cu tatăl său Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 martie 2011 14:33

Dacă pe teren e "un tip cu totul special", acasă, Jose Mourinho e om normal. O spune chiar el, într-o discuţie cu ziariştii francezi de la L'Equipe.

"Cînd ajung acasă, sînt ca oricare altă persoană. Îmi ajut băiatul şi fata la lecţii, stau la o cafea împreună cu soţia. Sîntem o familie normală", afirmă antrenorul lui Real Madrid.

Totuşi, tehnicianul în vîrstă de 48 de ani, unul dintre cei mai valoroşi din lume, recunoaşte că din cauza celebrităţii nu poate face de fiecare dată ce doreşte: "Mi-e imposibil să merg la cumpărături alături de soţie şi nu pot să-mi văd băiatul la meciurile de fotbal ca orice alt părinte".

Cine este adevăratul Mourinho?, a fost întrebat. "Doar familia şi cei mai apropiaţi colegi pot afla cine este adevăratul Jose Mourinho", a răspuns el.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează