INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - SEVILLA 2-0 DUPĂ PRELUNGIRI

MSN 131 » Tridentul Barcelonei a ajuns la o cifră impresionantă de goluri în acest sezon

A 28-a Cupă a Spaniei, al 89-lea trofeu all-time al Barcei // FOTO Reuters
A 28-a Cupă a Spaniei, al 89-lea trofeu all-time al Barcei // FOTO Reuters

Articol de - Publicat marti, 24 mai 2016 00:00

Barca, "dublă" La Liga - Copa del Rey, Neymar închizând finala. El, Messi și Suarez, tridentul zeilor: 131 de goluri în acest sezon.

Mașina de trofee și de goluri. În primul an cu Luis Enrique antrenor, MSN a înscris 122 de goluri în toate competițiile, Messi fiind cel mai prolific, cu 58 de reușite ( Neymar 39, Suarez 25).

Iar Barca a câștigat 3 competiții: campionat, Cupă, Ligă. Al doilea sezon a fost și mai bun pentru tridentul blaugrana. 131 de goluri, cu Suarez lider, 59 de goluri (Messi 41, Neymar 31).

Și patru trofee: Supercupa Europei, Mondialul cluburilor și, din nou, titlul și Copa del Rey.

Ultima performanță, duminică. Fără Mascherano din minutul 36, eliminat, Barcelona a suferit în fața Sevillei pe "Vicente Calderon", dar n-a luat gol. Și, după ce echilibrul s-a refăcut pe gazon (Banega, roșu în 90+2), catalanii s-au dezlănțuit în prelungiri: Jordi Alba (97) și Neymar (120+2).

Suarez a încheiat finala în lacrimi. Câștigase Cupa Spaniei, însă riscă să rateze Copa America. Are leziune la bicepsul femural drept!

7 trofeeare Luis Enrique în 2 ani ca antrenor al Barcei, la fel ca Guardiola; Lucho are două "duble" La Liga - Copa del Rey

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează