INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Mulțescu din Premier League » Ce a putut să spună Guardiola la conferința de presă, după a șasea victorie clară consecutivă

Pep Guardiola, foto: reuters
Pep Guardiola, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 09:52

Manchester Ciy s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Swansea şi este lider incontestabil cu puntaj maxim după 6 etape, însă Guardiola are un puseu de modestie și nu este pe deplin mulţumit.

"Nu ne-am creat prea multe ocazii clare, ne-am creat situaţii interesantel, dar pasa finală nu a fost suficient de bună astăzi."

În schimb, acesta şi-a elogiat ultimul transfer, pe portarul Bravo:

"Cred că Bravo a fost incredibil prin felul în care a mixat pasele, mingile scurte către fundaşii centrali iar mingile lungi pe atacanţi ne-au ajutat să construim contraatacuri rapide".

"Obiectivul este top 4"

Guardiola a dat şi o declaraţie surprinzătoare, care a adus aminte de "modestia" antrenorilor din Liga 1. Spaniolul a declarat că obiectivul formaţiei din Manchester în acest sezon este calificarea în următoarea ediţie de Champions League.

"Sincer, consider că va fi greu să ne calificăm în Champions League - United a jucat foarte bine astăzi, Liverpool în special joacă foarte bine, de asemenea Totthenham, Chelsea şi Arsenal. Deşi Everton a pierdut astăzi, este o formaţie puternică".

Aguero a revenit după suspendarea din meciul cu West Ham şi a reuşit să înscrie o nouă dublă. Argentinianul a ajuns la 11 goluri marcate în acest sezon. "Execuţia sa dintr-o atingere a fost superbă şi de calitate, la fel ca modul în care a executat lovitura de pedeapsă."

Manchester City joacă miercuri în Champions League, în deplasare, pe terenul celor de la Celtic. Meciul va fi transmis în direct de Dolce Sport de la ora 21:45.

Adrian Jitea

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (3)
nope
nope  •  25 Septembrie 2016, 12:58

Guardiola e de fapt realist. E greu in Anglia unde totul e echilibrat. City are un avans de 4 puncte , nu de 10. Alea 4 puncte pot disparea in doar 2 etape. Conteaza sa mentina ritmul.

gloweringevbd
gloweringevbd  •  25 Septembrie 2016, 12:50

Puseu de modestie... ma Adriane, nu cred ca iti dai seama la ce nivel joaca baietii astia, si care sunt asteptarile de la echipa. Klopp dupa 5-1 cu Hull, a declarat ca nu e multumit de repriza a doua. Mourinho dupa 3-1 cu Leicester a zis ca inca e f mult de munca pt a ajunge la nivelul dorit. Nu e puseu de modestie, e doar incapacitatea ta de a vedea lucrurile asa cum sunt de fapt.

arsenie_b
arsenie_b  •  25 Septembrie 2016, 10:11

O comparatie magulitoare.. pentru Guardiola :))))))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează