INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REVENIRE

Mutare surpriză în Anglia! Ce se întîmplă cu Eva Carneiro la două luni de la cearta cu Mourinho

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 septembrie 2015 16:02

Medicul Eva Carneiro va reveni la echipa Chelsea, după ce a fost criticată de Jose Mourinho, astfel că doctorița ar urma să se ocupe din nou de jucătorii formației engleze pentru prima oară de la 8 august, anunță presa engleză citată de Mediafax.

Carneiro nu a mai fost la baza clubului Chelsea de la mijlocul lunii august. În schimb, fizioterapeutul Jon Fearn a continuat să lucreze cu prima echipă.

Jose Mourinho declara în urmă cu două luni că medicul Eva Carneiro și fizioterapeutul Jon Fearn nu se vor afla pe bancă la un meci cu Manchester City, dar că asta nu înseamnă că nu se vor mai afla deloc alături de echipă.

Portughezul s-a enervat după ce Chelsea a evoluat temporar în nouă jucători la o partidă cu Swansea City. Chelsea avea un jucător mai puțin pe teren, Courtois fiind eliminat, în momentul în care Eden Hazard a rămas întins pe gazon după un contact cu Sigurdsson.

Eva Carneiro și Jon Fearn s-au grăbit să îi acorde îngrijiri lui Hazard, Chelsea rămînînd temporar în nouă jucători. Mourinho a avut o reacție nervoasă față de cei doi, în timp ce aceștia îi acordau îngrijiri lui Hazard.

Caneiro, în vîrstă de 41 de ani, aflată la Chelsea din 2009, nu a mai avut voie să stea pe bancă, să asiste la antenamente și nici să intre în hotelul jucătorilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
802589673128559
Dorel Caleanu  •  18 Septembrie 2015, 18:21

Aia e o nimfomana si e in rai acum !!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  18 Septembrie 2015, 17:52

...ce ne doare pe noi de Eva ?...unde i mai bine pentru ea decat la Chelsea ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează