INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Mutu a anunțat două transferuri uriașe în direct la TV! Real Madrid și Manchester United sunt implicate

Articol de GSP - Publicat joi, 08 martie 2018 10:02

Adrian Mutu n-a rupt legăturile cu oamenii din fotbalul mare, pe care i-a cunoscut de-a lungul timpului. Fostul lider al naționalei și oficial al lui Dinamo anunță două transferuri de răsunet în fotbalul mondial. 

Neymar este cu un pas la Real Madrid, iar Harry Kane ar putea semna cu Manchester United sau Chelsea. 

"Kane este probabil cel mai bun număr 9 din lume, împreună cu Suarez. E puternic, concret în faţa porţii. Nu te iartă. Nu se complică prea mult, joacă simplu. Ar fi o greşeală pentru el să se mute într-un alt campionat.

Barcelona, PSG, Real Madrid sau Juventus evoluează cu un număr 9 mobil, foarte mobil. Cred că va ajunge ori la Chelsea, ori la Manchester United. Mi s-a spus că Real Madrid pregăteşte o lovitură să-l ia pe Neymar", a dezvăluit Adrian Mutu la TV Telekom Sport. 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (6)
mosvasile
mosvasile  •  08 Martie 2018, 16:49

Daca ar fi dupa Zidane,ar merge in continuare cu Asensio!Pe Neymar probabil ca-l vrea Florentino Perez-pe criteriu comercial-pentru ca se vinde bine in China!

1615275382087697
Yuri Firsov  •  08 Martie 2018, 12:47

CRED CA MUTULICA A DEPASIT ""DOZA""DE PRAFURI SI...SE CREDEA ""MAMA OMIDA""!!!PACAT DE EL CA ESTE BAIETZEL TANAR!!!!!

ioany
ioany  •  08 Martie 2018, 11:36

Asta iar a tras pe nas...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează