INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER - ROMA 1-3

Nainggooolllan! Mijlocașul belgian, dublă cu Inter: ”Putem câștiga trei trofee anul ăsta!”

Prinde-l dacă poți! Medel admiră superexecuția de 0-2 a lui Nainggolan // Foto: Guliver/GettyImages
Prinde-l dacă poți! Medel admiră superexecuția de 0-2 a lui Nainggolan // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 28 februarie 2017 00:00

Mijlocașul belgian a semnat două goluri extraordinare la Milano și are 7 reușite în 2017: "Putem câștiga trei trofee anul ăsta!", anunță Radja.

"Doppietta" cu Sampdoria, în Cupă. Gol cu Fiorentina, Crotone, Torino și încă o "dublă" la 3-1 cu Inter. În 2017, Radja Nainggolan este mai prolific decât Džeko, liderul marcatorilor din Serie A (la egalitate cu Higuaín).

Mijlocașul belgian, ce are mai multe goluri ca Dybala și Bacca, a fost omul meciului duminică seară. "Ninja" a deschis scorul cu o execuție de efect în "stilul Del Piero" și l-a majorat tot din afara careului cu o rachetă sol-aer, plecată din dreptul său fenomenal cu 99 km/h!

Rebel în afara terenului și pedepsit de noul selecționer al Belgiei pentru derapajele și viciile sale, Radja, dușman declarat al lui Juventus, visează la titlu: "Sunt doar un jucător și atât! Fără echipă, n-aș fi avut toate realizările . Am rămas la Roma și cred că putem câștiga trei trofee anul ăsta!".

"Radja trebuie să facă totul la maximum: să mănânce mult, să alerge mult și să dea mulți pupici"
Luciano Spalletti, antrenor Roma

9goluri are Nainggolan în 25 de jocuri la Roma în acest campionat. Record stagional al carierei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
959479740786337
George Manoiu  •  28 Februarie 2017, 10:29

mai vedem noi, baieti, cum castigati Europa League. Deocamdata peste 1 saptamana mergeti la o echipa care a dat 20 goluri in ultimele 4 meciuri. Nu prea vad eu cum veti rezista in fata atacului Lacazette - Depay - Fekir.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează