INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Napoli a plătit lui Palermo 20 de milioane de euro pentru Cavani

Articol de GSP - Publicat joi, 15 iulie 2010 00:00

Oficialii clubului SSC Napoli au anunţat aseară că au ajuns la un acord cu gruparea Palermo pentru achiziţionarea atacantului uruguayan Edinson Cavani.

Napoli va plăti 20 de milioane de euro pentru internaţionalul uruguayan, care va semna un contract pe cinci sezoane şi va avea un salariu anual de 1,8 milioane de euro, a informat Mediafax.

Edinson Cavani, în vârstă de 23 de ani, a marcat un gol pentru echipa naţională a Uruguayului la turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud, în finala mică pierdută în faţa Germaniei, scor 2-3.

Altfel, selecţionerul echipei naţionale a Spaniei, Vicente del Bosque, a declarat că nu Forlan a fost cel mai bun jucător al turneului final al Cupei Mondiale din Africa de Sud, ci Messi: "Nu sunt de acord cu decizia de a-i da titlul de cel mai bun jucător al Cupei Mondiale lui Forlan. Eu l-aş fi desemnat fără dubii pe Messi".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
dakota
dakota  •  15 Iulie 2010, 16:35

eeste un jucator bun si isi merita banii,ati vazut la golul din meciul Uruguay-Germania

feurdean
feurdean  •  15 Iulie 2010, 13:35

La inceput au crezut ca e o gluma, apoi si-au dat seama ce greseala au facut, cand au vazut pe altii cum castiga bani cu acest program. Despre ce fel de program este vorba ? Cel care iti va aduce si tie bani peste 504$ lunar.lucrand 2 ore pe zi pe internet. Detalii la email [email protected]

iepur3
iepur3  •  15 Iulie 2010, 12:24

cum sa fie Messi cel mai bun jucator de la cupa mondiala? =)))))) =))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close