INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ÎN CÎRJE, DAR OPTIMIŞTI

Nesta: "Mă întorc şi cîştigăm titlul"

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2010 00:00

Deşi au pierdut doi jucători săptămîna trecută, milanezii rămîn cu moralul ridicat după ce s-au apropiat la un singur punct de liderul Inter. Operat luni la genunchiul drept, Nesta a anunţat că revine la finele lui aprilie, doctorii pronosticînd că fundaşul italian se va reface în 30 de zile. "Sperăm că Inter îşi va risipi o parte din energie în Liga Campionilor. Cred că aş putea prinde ultimele etape, pentru că am avut şi noroc, tendonul nefiind rupt decît parţial".


Nesta a lămurit apoi şi subiectul revenirii în Squadra Azzurra. "După cum vedeţi nu-mi poartă noroc asocierea cu echipa naţională. Lippi nu m-a vizitat decît ca prieten", a închis Alessandro delicatul subiect. Şi veştile dinspre Beckham sînt optismiste. "Deja se simte mult mai bine şi recuperarea decurge excelent. A început deja să umble cu cîrjele", a spus japonezul Sakari Orava, chirurgul care l-a operat pe englez, tot luni, în Finlanda.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează