INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN MUNCHEN

Neuer a fost operat azi! Nu mai joacă în 2017 » Portarul a suferit a treia operație în 7 luni

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2017 14:57

Manuerl Neuer, portarul lui Bayern a fost operat azi dimineață, după ce și-a fisurat din nou metatarsianul lezat în martie și în aprilie.

Manuel Neuer revenise în urmă cu 3 săptămâni, după 4 luni de pauză. Acum va fi nevoit să ia o alta, din cauza aceluiași metatarsian care-i dă bătăi de cap încă din martie. Bayern a anunțat că portarul său titular a fost operat azi dimineață și va sta pe tușă până la sfârșitul anului. Este a treia intervenție în nici 7 luni!

Astfel, poarta echipei lun Ancelotti va fi apărată de Sven Ulreich.

Șurub și dubla fractură

Prima oară a fost vorba de-o fisură și i s-a montat un șurub. Dar pe 18 aprilie, în returul "sfertului" cu Real (2-4), din Ligă, internaționalul german s-a ales cu o dublă fractură. Altă operație! Și o lungă perioadă de refacere, încheiată pe 26 august, la 2-0 cu Werder. Iar acum, recidiva! Neuer, 31 de ani, a acuzat dureri luni dimineață, la antrenament, și RMN-ul la care a fost supus a evidențiat o nouă fisură! 

12partide pierduse până acum Neuer din cauza operațiilor la metatarsianul piciorului stâng 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează