INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

„Neymar a urinat pe toți!” » Răbufnire în direct la TV: „Nu e prima dată când face asta”

Articol de - Publicat miercuri, 22 februarie 2023 22:52 / Actualizat miercuri, 22 februarie 2023 23:02

Jérôme Rothen (44 de ani), fost jucător al lui PSG între anii 2004-2010, a comentat în termeni duri ultima ieșire a lui Neymar, care a participat la un turneu de poker a doua zi după 0-1 cu Bayern.

 „Nu este prima dată când Neymar urinează pe club, pe jucători, pe conducătorii acestuia, pe antrenor, pe personalul medical... dar mai ales pe toți fanii PSG. El ar trebui controlat de club", crede analistul postului RMC.

Șeful eMAG și alți doi afaceriști au vrut să o cumpere pe fosta campioană a României: „Era o poveste destul de frumoasă”
TRATATIVE
Șeful eMAG și alți doi afaceriști au vrut să o cumpere pe fosta campioană a României: „Era o poveste destul de frumoasă”

Neymar, coșmarul accidentărilor la PSG. A pierdut până acum 86 de meciuri

Brazilianul Neymar a suferit o entorsă la glezna dreaptă și e incert pentru revanșa cu Bayern, pe 8 martie, în ”optimile” Ligii Campionilor, după ce campioana Germaniei a câștigat cu 1-0 turul de la Paris.

De cinci ani și jumătate la Paris, Neymar a fost mult timp accidentat. De-a lungul timpului, sud-americanul a suferit nu mai puțin de 19 accidentări la PSG, de cinci ori recuperarea durând mai mult de o lună.

În șapte rânduri, s-a lovit în această perioadă a anului, în primele trei luni. Și nu doar pentru a fi alături de sora sa Rafaella Santos. Pe 11 martie, ea împlinește 27 de ani, dar antrenorul Christophe Galtier își dorește ca jucătorul să nu fie în Brazilia atunci. Pe 8 martie, e returul cu Bayern, în "optimile" Ligii, după 1-0 pentru bavarezi pe Parc des Princes.

Galtier are mare nevoie de el, numai că previziunile nu sunt atât de optimiste. Duminică, la 4-3 cu Lille, atacantul paulista a călcat greșit și i s-a răsucit piciorul. Primul diagnostic a evidențiat o entorsă la glezna dreaptă, nu și o fractură. Conform Le Parisien, ar fi și ligamentele atinse, ceea ce înseamnă minimum trei-patru săptămâni de pauză. Caz în care nu ar fi pe teren la revanșa cu Bayern.

Citește și alte știri de fotbal internațional:  

S-a stins „El Brujo”, legendarul fotbalist al lui Real Madrid » A cucerit 9 titluri și o Cupă a Campionilor

Miracolul din Berlin » Cum și de ce se schimbă echilibrul de forțe în Bundesliga: decăderea Herthei și ascensiunea lui Union

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
danglumetu
danglumetu  •  23 Februarie 2023, 09:58

a stiut barcelona de ce a renuntat la el! asa precum, in trecut, a renuntat simultan la petrecaretii deco si ronaldinho care il corupeau pe pustiul messi!

VardyParty
VardyParty  •  22 Februarie 2023, 23:13

Asta să fie problema lui Neymar. Fosta glorie, fostul Lăcătuș de la peeseegee (adica un fel de Madrid, dar fără trofee), e ușor deranjat de atitudinea lui de a doua zi. Bine bine, și dacă îl găsea în colț la Drumețu’ cu Bumbi/Sergio Ramos era mai digerabil pentru domnul? Singura calitate a acestei echipe este că are adresă de Paris.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează