INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

Neymar a venit accidentat în Arabia Saudită! Brazilianul a ratat ieri debutul la Al-Hilal, în meciul cu Al Feiha

Neymar a venit accidentat în Arabia Saudită. Foto: Instagram
Neymar a venit accidentat în Arabia Saudită. Foto: Instagram

Articol de - Publicat duminica, 20 august 2023 16:26 / Actualizat duminica, 20 august 2023 16:26

Neymar (31 de ani), starul transferat de Al-Hilal de la PSG cu 90 de milioane de euro, nu a contat în etapa a doua din Arabia Saudită. Antrenorul Jorge Jesus a anunțat că are o mică problemă și nu a vrut să-l forțeze.

Neymar a avut parte de o prezentare fabuloasă la Al-Hilal, dar deocamdată e un star doar în afara terenului. Atacantul de 31 de ani a venit în Arabia Saudită cu probleme medicale și nu a fost convocat la meciul cu Al-Feiha (1-1) de aseară. Antrenorul Jorge Jesus a anunțat la conferința de presă că brazilianul e accidentat și nu va debuta nici joi, când Al-Hilal se deplasează să ofere replica lui Al-Raed, fosta echipă a lui Marius Șumudică.

Rupe contractul după o lună și vine la FCSB? Ce scriu italienii
FCSB
Rupe contractul după o lună și vine la FCSB? Ce scriu italienii

Vine și Aleksandar Mitrovic la Al-Hilal

„Neymar este unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume și ne va ajuta mult în acest sezon. Nu e încă refăcut complet, are o mică problemă și de aceea nici nu s-a pregătit cum ar fi trebuit. Nu știu cât va mai lipsi și nu știu nici dacă a fost convocat la națională”, a declarat tehnicianul portughez. 

Care s-a folosit de prilej pentru a anunța oficial transferul unui nou star, Aleksandar Mitrovic (28 de ani) de la Fulham. Atacantul sârb va fi prezentat săptâmâna care vine, însă până atunci fanii și presa au făcut cunoștință cu Bono, portarul adus de la FC Sevilla cu 21 de milioane de euro.

4este locul ocupat de Al Hilal, cu 4 puncte, după două etape în campionatul Arabiei Saudite. În frunte se află trei echipe cu punctaj maxim, Al Itttihad, Al-Ahli și Al- Ettifaq

Șapte jucători veniți această vară la Al-Hilal

Mitrovic este a șaptea achiziție pentru care Al-Hilal a plătit o sumă de bani, Celelalte transferuri sunt Neymar (90 de milione), Malcom (60 de milioane), Ruben Neves (55 de milioane), Sergej Milinkovic-Savic (40 de milioane), Kalidou Koulibaly (23 de milioane) și Bono (21 de milioane). 

52,6 milioane de euroa costat transferul lui Mitrovic de la Fulham la Al-Hilal. Care a investit în acest mercato 341,6 milioane de euro, aproape de liderul mondial, Chelsea

Dintre aceste vedete, numai trei au fost în teren cu Al-Feiha: Ruben Neves, Malcom și Milinkovic-Savic. Cu Abha, în prima etapă, au jucat titulari Malcom și Ruben Neves.

Citește și:

Trădare incredibilă! A semnat pe 10 ani cu echipa de suflet, apoi s-a transferat la marea rivală

Planul pus la cale de Real Madrid » Cum vor „galacticii” să-l aducă ACUM pe Mbappe

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează