INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Neymar îi face o promisiune remarcabilă lui Mbappe: "Vreau să fac pentru el ce a făcut Messi pentru mine la Barcelona"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 20 octombrie 2017 13:55

Neymar, starul lui Paris Saint-Germain, a afirmat că îl va sprijini pe Kylian Mbappe să devină unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, așa cum și pe el l-a ajutat Lionel Messi, la Barcelona.

Brazilianul, în vârstă de 25 de ani, s-a transferat la echipa de pe Camp Nou de la Santos în vara lui 2013, unde a fost ajutat de vedeta argentiniană, pentru a se acomoda cu rigorile fotbalului european.

În următorii ani, Neymar a devenit principalul beneficiar al paselor lui Messi, el primind 894 de mingi de la cvintuplul câștigător al ”Balonului de Aur”, în timpul ultimelor trei sezoane.

De la venirea la PSG, brazilianul este furnizorul de baloane pentru Mbappe, mai tânărul său coechipier, dându-i 77 de pase (cel mai mult din echipă). Întrebat dacă cei doi sunt buni prieteni, după partida cu Anderlecht din Champions League, sud-americanul a declarat: ”Da, este adevărat. Eu cred că el va deveni Golden Boy (nr. -referire la trofeul decernat celui mai bun jucător U21 din Europa) și o face foarte bine. Este un fotbalist excelent și are toate calitățile pentru a ajunge unul dintre cele mai mari nume din lume”.

Neymar a completat, comparând situația actuală de la PSG, cu aceea în care a fost el la Barcelona. ”Îi dau multe pase și îl voi ajuta cât mai mult posibil. Vreau să fac pentru el ce a făcut Messi pentru mine la Barcelona”.

În meciul disputat la Bruxelles în Liga Campionilor, PSG a câștigat cu 4-0, iar golurile au aparținut lui Mbappe, Cavani, Neymar și Di Maria.

În topul golgeterilor din Champions League, brazilianul a punctat de 3 ori, iar francezul are 2 reușite.

sursa: espnfc.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează