INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  S P A N I A / R E A L - B A R C E L O N A 4 - 1

“Nici măcar orgoliul nu v-a mai rămas!”

Articol de - Publicat vineri, 09 mai 2008 00:00

Umilinţă totală pentru Bar­ce­lo­na pe Bernabeu . Catalanii le-au fă­cut culoar noilor campioni (foto) nu doar la intra­­rea pe teren, ci şi spre o vic­torie la scor: 4-1! “Nici măcar orgo­liul nu v-a mai ră­mas!”, s-a scan­dalizat ieri co­ti­dia­nul Sport, com­ple­tat de “El Mundo Deportivo”: “Fă­ră mîndrie! Barcelona s-a lăsat ridiculizată de Real”. Culmea e că Barca chiar avea pentru ce lupta: împăcarea cu fanii după un sezon modest şi, nu în ultimul rînd, ca­li­ficarea directă în Ligă. Aşa însă, vedetele blaugrana vor trece din nou, după 6 ani, prin purgatoriul preliminariilor.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
 •  09 Mai 2008, 14:06

Bravo Marius asa este .Barcelona este cea mai spectaculoasa echipa din lume.Forza FC ARGES, ai revenit unde iti e locul

 •  09 Mai 2008, 12:27

bv real. umilinta barcelona

 •  09 Mai 2008, 11:20

Parca ii vad pe Tolontan, Vochin sau Geambasu maine, cum in articolele lor vor lauda la culme gestul celor de la Barcelona (cel cu salutul de la inceputul meciului) si imediat dupa aceea vor critica cum la noi nu se poate intampla asa ceva, etc etc si vor compara in antiteza ce s-a intamplat la Cluj. Un aspect trebuie retinut, spre deosebire de Barcelona, U Cluj (o parte din ei) au jucat mai serios. Si inca ceva pentru CFR: Poate jucati si voi mai bine in CL decat cu Anorthosis... asa pt RO.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează