INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PROTEST VIOLENT

Un fotbalist s-a incendiat chiar în fața secției de poliție » Gest extrem după ce a fost acuzat pe nedrept. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Nizar Aissaoui, în timp ce își dădea foc
Nizar Aissaoui, în timp ce își dădea foc

Articol de - Publicat miercuri, 12 aprilie 2023 15:01 / Actualizat miercuri, 12 aprilie 2023 18:30

Nizar Aissaoui (35 de ani), jucător din Tunisia, și-a dat foc după un conflict verbal cu un comerciant care i-a făcut plângere pentru terorism. A fost internat la spitalul de arși din orașul Ben Arous.

Nizar Aissaoui a recurs la acest gest de disperare pentru a protesta față de acuzațiile de terorism despre care spune că i-au fost aduse gratuit. El s-a dus în fața secției de poliție din Haffouz, situată în provincia Kairouane a capitalei Tunis, și s-a incendiat. 

Înainte acestei acțiuni extreme, acesta a postat un clip video pe contul de Facebook în care ține un discrus legat de motivul ce l-a determinat să protesteze: „Am fost acuzat pe nedrept de terorism, după ce am depus la poliție o plângere contra unui vânzător de banane cu care am avut un conflict verbal”. Câteva zile mai târziu, respectivul comerciant a depus și el o reclamație la poliție, acuzându-l pe Nizar Aissaoui de terorism.

VIDEO. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Tunisianul Nizar Aissaoui și-a dat foc în semn de protest

După ce și-a exprimat nemulțumirea cu privire la acuzațiile aduse, bărbatul a luat decizia de a-și da foc, spre disperarea familiei, care aflase intenția acestuia de pe rețelele sociale. Camera i-a scăpat din mână, iar pe imagine înregistrate s-au mai putut vedea doar flăcările și fumul care ies din hainele sale, în timp ce pe fundal se aud urletele oamenilor din jur.

Guvernatorul Kairouan Mohamed Bourguiba a anunțat la postul local de radio Mosaique Fm că victima a fost transportată cu arsuri destul de grave la spitalul Aghlabiti din Kairouan, după care a fost mutată cu o ambulanță specială la centrul de arși din orașul Ben Arous, fără a oferi detalii cu privire la starea de sănătate a fotbalistului. 

Un fotbalist s-a incendiat chiar în fața secției de poliție » Gest extrem după ce a fost acuzat pe nedrept. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!
Nizar Aissaoui

Aissaoui a jucat în carieră la mai multe echipe din Tunisia: Union Sportif Monastir, El Gaouefel Gafsa, Jeridet Tozeur și l'Espoir Sportif Haffouz.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

El Mundo vine cu noi dezvăluiri compromițătoare despre Barcelona: „Laporta a ascuns plățile către Negreira drept cheltuieli cu relații publice”

Juventus îl trimite „pachet” la PSG, după ce s-a certat cu Allegri

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
d.veselu
d.veselu  •  12 Aprilie 2023, 21:40
Postat de ionescugeorge77 pe 12 Aprilie 2023, 18:41

musulmani...

M-am liniștit. Credeam că-i vorba de Steliano Filip... când am văzut titlul.

johny2003
johny2003  •  12 Aprilie 2023, 20:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  12 Aprilie 2023, 18:41

musulmani...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează