INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

No look contract! Video genial publicat de Liverpool la prelungirea contractului cu Firmino :D

Foto: liverpoolfc.com
Foto: liverpoolfc.com

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 aprilie 2018 19:20

Brazilianul Roberto Firmino, 26 de ani, și-a prelungit contracul cu Liverpool.

Atacantul spune că n-a avut deloc îndoieli în privința rămânerii pe Anfield pe termen lung. Clubul nu a comunicat oficial durata noii înțelegeri, dar se pare că aceasta se întinde dincolo de 2022.

"A fost o decizie ușoară. Clubul se poartă extraordinar cu mine și am crescut mult aici, prin muncă și prin susținerea fanilor. Sunt foarte, foarte fericit aici. Totul merge excelent. Colegii sunt fantastici și sunt recunoscător că pot juca alături de ei la un asemenea club. Ador să joc pentru Liverpool FC. Fanii sunt superbi în felul în care ne susțin până la capăt. Ceea ce fac în timpul meciurilor este extrem de frumos", a spus Bobby.

Firmino a venit la Liverpool în vara lui 2015, de la Hoffenheim, pentru 33 de milioane de euro. A înscris 50 de goluri în 140 de meciuri. Sezonul curent e cel mai prolific cu 27 de goluri în 50 de meciuri.

Liverpool a postat pe Twitterul oficial un video cu Firmino, chipurile semnând contractul, folosind celebrul său stil  no look goal:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează