INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTER MILANO

Noapte albă la Dom » Cum l-au luat din pat pe Mourinho să serbeze pe străzi cu fanii

Chivu (dreapta) și ceilalți nerazzurri
campioni au sărbătorit nebunește triumful
și apoi au bătut și Siena cu 3-0
Chivu (dreapta) și ceilalți nerazzurri campioni au sărbătorit nebunește triumful și apoi au bătut și Siena cu 3-0

Articol de - Publicat joi, 29 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 noiembrie 2012 22:20

Antrenorul a fost convins de Julio Cesar, Chivu şi colegii lor să celebreze în 2009 primul titlu la Inter cu un blestem: ”Dacă nu vii cu noi, nu mai cîştigi nimic în carieră!”


Atacat din toate părţile la Real, Mourinho devine nostalgic. Antrenorul portughez a rămas foarte legat sufleteşte de Inter, cu care a luat 5 trofee în doi ani, povestind cum a celebrat întîiul titlu în mai 2009!

"Primul scudetto l-am cîştigat la «Appiano Gentile». Milan pierduse sîmbătă cu Udinese, făcîndu-ne campioni cu 3 etape mai devreme. În cantonament începuse petrecerea, toţi mă rugau să mergem în piaţă, unde ne aşteptau tifosii. M-am gîndit că ne prinde 3-4 dimineaţa, iar a doua zi o să fie obosiţi şi adormiţi cu Siena şi rupem seria de victorii. Aşa că i-am trimis pe toţi la culcare", a spus Jose la TVI.

Mourinho n-a scăpat: "Cînd să intru în pat bate la uşă Julio Cesar. Avea în glas atîta durere. «Mister, trebuie să fim la Dom, ne cheamă mii de fani! Dacă refuzi, în viaţa ta nu mai cîştigi nimic», mi-a zis plîngînd. Suna a blestem. M-am gîndit că-s terminat. Am cedat şi ne-am întors la 3. A doua zi au fost însă fantastici".


"Am plîns de mai multe ori după Inter. Am plecat pentru că intri în istorie dacă iei titlul cu Real. Altfel, aş fi rămas cu o gaură mereu deschisă"
Jose Mourinho, antrenor Real Madrid

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează