INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Noul Gotze » ”Regizorul” Şahtiorului a fost cumpărat de Dortmund

Nemții l-au remarcat pe Mhitarian în duelul direct din
Nemții l-au remarcat pe Mhitarian în duelul direct din "optimile" Ligii // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 06 iulie 2013 21:02

Vicecampioana Europei a cîştigat bătălia cu Liverpool pentru Henrik Mhitarian: 27,5 milioane de euro.

Lucescu mai pierde un jucător important. După Willian, transferat la Anji, şi Fernandinho (Man. City), Henrikh Mhitarian pleacă şi el. La Dortmund! Borussia i-a oferit lui Şahtior 25 de milioane de euro, 5 mai puţin decît Liverpool, dar directorul sportiv Serghei Palkin e sigur că se va ajunge la o înţelegere.

Presa ucraineană vehiculează o sumă finală de 27,5 milioane de euro şi un contract pe 3 sezoane la galben-negri pentru mijlocaşul armean. Mhitarian, 24 de ani, va avea sarcina de a-l face uitat pe Gotze, plecat la marea rivală Bayern pe 37 de milioane de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
blaustein
blaustein  •  07 Iulie 2013, 18:45

Nu vad cum ar reusi sa-i ia fata lui Liverpool la transfer, englezii dau si mai mult iar acum sincer, au o cota mult mai buna decat Dortmund chiar daca acum nemtii sunt pe val. Probabil si salariul ar fii mai bun la Liverpool.

vladb9
vladb9  •  07 Iulie 2013, 17:01
Postat de lucian_iasi pe 07 Iulie 2013, 09:31

Eu nu cred ca Mhitarian se va ridica la nivelul lui Gotze. Jucatorii lui Sahtior nu au confirmat la alte echipe mari. Barcelona a luat un fundas central de la sahtior(nu-mi amintesc numele lui) si a luat o teapa mare.

zici de dmytro chygrynskiy

chr1s
chr1s  •  07 Iulie 2013, 14:09
Postat de lucian_iasi pe 07 Iulie 2013, 09:31

Eu nu cred ca Mhitarian se va ridica la nivelul lui Gotze. Jucatorii lui Sahtior nu au confirmat la alte echipe mari. Barcelona a luat un fundas central de la sahtior(nu-mi amintesc numele lui) si a luat o teapa mare.

Mie sincer nu mi-a placut ca jucator. L-am vazut in cateva meciuri in UCL, nu m-a impresionat. In loc sa-l ia pe asta, mai bine jucau cu Sahin in locul lui Gotze. Sper ca-si va asuma raspunderea Klopp pentru el.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează