INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Nu mai e cale de întors! Perez îl vinde pe Cristiano Ronaldo! Mesajul clar pentru Jorge Mendes, impresarul superstarului portughez

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2018 10:39

Florentino Pérez refuză să-i prelungească angajamentul lui Ronaldo, anunțându-l pe impresarul Jorge Mendes că așteaptă ofertele pentru Cristiano. Dacă se transferă la Manchester United, lusitanul ar vrea 50 de milioane salariu!

Criza e tot mai profundă la Real și are legătură cu supărarea lui Cristiano, frustrat că Madridul nu îi oferă prelungirea angajamentului. Cel actual, care expiră în 2021, cu 21 de milioane de euro salariu anual, nu îl mai mulțumește. Mai ales acum, când presa mondială a aflat din dosarul Football Leaks că Messi câștigă în fiecare sezon 48 de milioane de euro net. De peste două ori mai mult față de Ronaldo.

422 de goluria marcat Ronaldo în 418 meciuri jucate la Real în toate competițiile

Nicio negociere, niciun alt contract

Dar, într-o perioadă dificilă, cu albii pe locul 4 în LaLiga, la 19 puncte în spatele Barcelonei, Florentino Pérez nu vrea să audă de negocieri. Nici chiar cu cvintuplul Balon de Aur. "Nu este cel mai potrivit moment pentru o reînnoire a contractului", l-a anunțat președintele clubului, declarație ce a apărut azi pe coperta cotidianului Marca.

Cere 50 de milioane salariu net!

În același timp, susține jurnalul portughez Record, Pérez l-a informat pe impresarul Jorge Mendes: "Aștept toate ofertele pe care le ai pentru Cristiano". După ce l-a avut 9 ani pe "Bernabeu", încearcă să-l vândă! I-a spus agentului că suma minimă de la care încep tratativele va fi 100 de milioane de euro.

Se va întoarce la Manchester? Nu e atât de ușor. United, care l-a vândut la Madrid în 2009 cu 94 de milioane, are o problemă. Ronaldo cere un salariu anual de 50 de milioane de euro. Net! 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (32)
546698279024287
Anamaria Loredana Lacatus  •  18 Ianuarie 2018, 18:13

De ce il tot comparati cu Messi Cristiano e cu mult peste el o spune federatiaFIFA nu noi oameni de rind sa faca si Messi cea ce face RONALDO pe cine ati auzit ca a ajutat Messi cum a facut RONALDO vati intrebat vreodata de ce nu e tatuat ca un drogat cum sunt majoritatea footbalistilor RONALDO e un jucator excelent si o persoana minunata si nu neaparat pt ce a facut in footbal ci ca OM.

531165400401335
Mircea Cotu  •  18 Ianuarie 2018, 01:31

RONALDO,pleaca de la Real,hai inapoi in Anglia la MANCHESTER si o sa castigi tot si acolo

blocatu
blocatu  •  17 Ianuarie 2018, 21:50
Postat de vasy86le pe 17 Ianuarie 2018, 19:50

Ce p.. fac astia ma cu atatia bani? pe bune, 40 de milioane de euro pe an.. pai daca as avea venitul asta as face case la toti nevoiasii, ar turna asfalt pe toate ulitele satelor, as face sute de camine pentru batrani si copii ai strazii etc, ei ce dracu fac cu atatia bani?

cum zicea unfotbalist mediocru intr-un interviu, ii cheltuie aiurea! ala zicea ca i se parea normal sa ia avionul privat, sa zboare 2 ore ca sa ia cina cu nu stiu cine! pai daca ti se pare normal asta, oare nu se duc banii dracu? cam costa fitzele astea!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează