INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Oficial! Massimilliano Allegri, demis de la AC Milan după un sezon dezastruos » Mauro Tassotti, interimar. Clarence Seedorf sau Pippo Inzaghi, viitorul antrenor!

Articol de GSP - Publicat luni, 13 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 ianuarie 2014 14:46

UPDATE / AC Milan a anunţat pe site-ul oficial că Massimilliano Allegri a fost demis de la echipă după rezultatele modeste din ultimele luni. Milanezii sînt la 30 de puncte de liderul Juventus şi sînt mai aproape de retrogradare decît de un loc de cupele europene.

Mauro Tassotti a fost numit antrenor interimar la gruparea milaneză, dar se pare ca va îndeplinit această funcţie doar pentru cîteva ore, cel mult zile. Oficialii clubului s-au întîlnit azi la Milanello pentru a decide în mîinile cui lasă soarta echipei. Principalii vizaţi sînt foştii jucători: Clarence Seedorf şi Pippo Inzaghi.

Tehnicianul Massimiliano Allegri este aproape de a fi demis de la AC Milan, antrenorul echipei de tineret, Filippo Inzaghi, fiind favorit pentru a-i succede în funcţie, anunţă presa italiană.

AC Milan a fost învinsă, duminică, în campionatul Italiei, scor 4-3, de Sassuolo, iar după meci, co-administratorul delegat Barbara Berlusconi a afirmat că trebuie "urgent o schimbare". AC Milan a condus chiar cu 2-0 în acest meci.

"Nu putem tolera ca fanii noştri să asiste la astfel de prestaţii inacceptabile", a declarat Barbara Berlusconi pentru agenţia Ansa.

Allegri, venit în 2010, a reuşit să cîştige un titlu cu AC Milan în 2011, însă în acest sezon gruparea milaneză se află pe locul 11, la 30 de puncte de locul 1, ocupat de Juventus Torino.

 

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (14)
wwerko96
wwerko96  •  13 Ianuarie 2014, 20:30

Cand ii avea pe thiago silva si ibrahimovic, cassano boateng pato etc. A luat titlu. Acum cu cine sa ia titlu? Constant si zaccardo? =)) Au venit backup Honda si Remi acum 2 saptamani, pzda aia lu berlusconi crede ca daca a adus 2 jucatori tre sa castige milan 10-0 urmatoru meci imediat? Pacat. Cum sa intamplat si cu Inter, a luat UCL dupa a inceput sa vanda, balotelli, snejder, eto'o quaresma burdisso etc. Respect juventus pt ca si ei se respecta, isi tin jucatorii si lupta pt performanta, nu bani. ce ironic, in 2006 au fost retrogradati pt coruptie si acum sunt mai "drepti" decat si inter si ac milan :))

ernesto365
ernesto365  •  13 Ianuarie 2014, 18:33

dupa allegri ar trebui sa demita si jumatate dintre jucatori in frunte cu magarul de balotelli!FORZA MILAN!

thedronius
thedronius  •  13 Ianuarie 2014, 17:24
Postat de c.on pe 13 Ianuarie 2014, 17:17

sa aduca jucatori,nu antrenor

Si jucatori, si antrenor. Allegri nu e antrenor. A castigat conjunctural campionatul ala.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează