INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Nu se trezesc din şoc » Accidentul lui Muamba i-a terminat pe jucătorii lui Tottenham şi Bolton

Jucătorii lui Tottenham se gîndesc doar la Muamba:
Jucătorii lui Tottenham se gîndesc doar la Muamba: "Fă-te bine cît mai curînd, Fabrice!" // Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 23 martie 2012 00:00 / Actualizat joi, 22 martie 2012 21:25

Lui Fabrice Muamba îi merge de la o zi la alta mai bine după stopul cardiac suferit sîmbătă, în meciul cu Tottenham. Însă jucătorii care au asistat neputincioşi la drama mijlocaşului de 23 de ani nu reuşesc să se adune nici acum. Şocul a fost mult prea mare pentru ei.

Colegii lui Muamba de la Bolton suferă şi nu se pot concentra la fotbal. Managerul Owen Coyle se teme pentru jocul de mîine, cu Blackburn: "Le-am spus băieţilor că nu le cer să intre acelora care nu se simt în stare".

Nici foştii adversari, de la Tottenham, nu reuşesc să treacă peste drama din 16 martie. Miercuri, cu Stoke, londonezii n-au jucat nimic. Iar managerul Harry Redknapp a încercat să-şi motiveze jucătorii în pauză într-un mod cu totul neobişnuit: "I-am minţit că Arsenal şi Chelsea, contracandidatele noastre la locurile de Ligă, conduc detaşat. Le-am spus «Trebuie să cîştigăm şi noi!»".

Adevărul era că doar Arsenal avea avantaj pe tabelă, 1-0, cu Everton. Oricum, n-a avut efect. Spurs a fost salvată de la eşec în prelungiri de Van der Vaart (1-1).

18 e locul, retrogradabil, pe care Bolton îl ocupă în ierarhia Premier League. Tottenham e pe 4

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează