INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FERGUSON, DEZAMĂGIT

"Nu ştiu dacă mai cîştigăm titlul de data aceasta"

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2010 00:00

Sir Alex Ferguson era extrem de supărat după ce echipa sa, Manchester United, n-a reuşit decît un 0-0, duminică, împotriva lui Blackburn.

 

"Trebuia să cîştigăm toate meciurile rămase pînă la finalul campionatului. Deja am ratat acest obiectiv. Remiza noastră cu Blackburn e un rezultat excelent pentru liderul Chelsea. Albaştrii au o partidă uşoară, marţi, cu Bolton, şi mă aştept s-o cîştige. Vor avea astfel un avans de patru puncte faţă de noi", a analizat managerul lui United situaţia.

"Diavolii" au în week-end un meci extrem de dificil, derby-ul cu Manchester City, dar şi numeroase probleme de personal. Wayne Rooney şi-a agravat accidentarea la gleznă în returul cu Bayern din "sferturile" Ligii, iar Rio Ferdinand, Giggs şi O'Shea s-au lovit cu Blackburn.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează