INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SFATUL LUI ROBBEN PENTRU RIBERY

"Nu te duce la Real!"

Articol de - Publicat miercuri, 20 ianuarie 2010 00:00

Arjen Robben ţine foarte mult ca Franck Ribery să rămînă alături de el la Bayern Munchen şi în sezonul viitor.

Internaţionalul olandez crede că un transfer la Real Madrid nu l-ar avantaja deloc pe francez: "Aici e marea vedetă a echipei. Toată lumea îl iubeşte. La Real, n-ar fi decît unul dintre cei mulţi. Pînă la urmă, e treaba lui dacă şi unde pleacă. Eu însă l-aş sfătui să stea la Bayern".

Robben ştie ce înseamnă Real din proprie experienţă. El s-a transferat la galactici, de la Chelsea, în 2007, iar vara trecută a venit la Bayern în schimbul a 24 de milioane de euro.

Ribery, al cărui contract cu Bayern expiră în 2011, va discuta cu şefii clubului în martie despre prelungirea acordului: "Dacă nu ne vom înţelege, atunci voi lua în considerare şi alte opţiuni".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
 •  20 Ianuarie 2010, 16:39

are dreptate,e patit robben.

alicsandru
alicsandru  •  20 Ianuarie 2010, 16:01

du-te la Urziceni

Vezi toate comentariile (2)
Comentează