INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONFERINȚĂ

Nume mari din fotbal au răbufnit după transferul lui Van Dijk la Liverpool: "E pur și simplu absurd să plătești atât pentru un fundaș!"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 28 decembrie 2017 16:05

Francesco Totti, Marcelo Lippi, Carles Puyol, Diego Simeone, Pierluigi Collina sau arbitrul Felix Brych sunt numele mari din fotbalul mondial care au participat în aceste zile la cea de-a 12-a ediție a Conferinței Internaționale a Sportului, care are loc la Dubai.

Conferința a debutat cu discursurile ținute de Pierluigi Collina și Felix Brych, voci din lumea arbitrajului care au vorbit despre importanța tehnologiei în fotbal.

Brych a făcut și un anunț important: "Pentru ca arbitrii să fie pregătiți cu fenomenul arbitrajului video, vor fi implementate cursuri de instruire care vor ține între 6 și 8 săptămâni.

Ulterior, în a doua parte a sesiunii de discursui, au vorbit și Carles Puyol și Francesco Totti. Legendele Barcelonei și Romei au vorbit despre ce presupune să evoluezi ca jucător la o singură echipă de-a lungul carierei.

Carles Puyol a abordat și subiectul "emigrărilor" masive din rândul jucătorilor spanioli din campionatul intern, lucru pe care îl vedea imposibil pe vremea când era jucător.

În finalul speech-ului său, legenda Barcelonei și-a exprimat îngrijorarea cu privire la prețurile crescute care se plătesc în prezent pentru fundași, reacție la suma exorbitantă pe care Liverpool a plătit-o pentru Virgil Van Dijk, cumpărat de "cormorani" cu 75 de milioane de euro. 

"75 de milioane pentru Virgil Van Dijk este pur și simplu absurd! Era imposibil să văd astfel de transferuri în urmă cu 15 ani", a declarat Puyol, potrivit goal.com.

Vezi aici detalii despre transferul lui Van Dijk la Liverpool

30.000.000 €a valorat cel mai mult Puyol de-a lungul carierei, pe 25 iunie 2007


*Foto: goal.com

În finalul conferinței, Gianni Infantino, președintele FIFA, a vorbit despre cum fotbalul ar putea îmbunătăți viața de zi cu zi a oamenilor și cum FIFA poate juca un rol important în acest lucru. 

Tototdată, boss-ul de la FIFA  a vorbit despre Mondialul din 2026, care ar putea să aibă un număr de 16 echipe în plus: "Cred că putem organiza un Mondial uriaș".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează