INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PETRECERI

GALERIE FOTO Fratele lui Gary Lineker conduce locul unde starurile fotbalului mondial își fac de cap! Cum l-au surprins pe Grealish

FOTO: Facebook @obeachibiza +19   FOTO
FOTO: Facebook @obeachibiza

Articol de GSP - Publicat joi, 02 iunie 2022 12:35 / Actualizat joi, 02 iunie 2022 13:23

Clubul „O Beach” din Ibiza, condus de Wayne Lineker, fratele lui Gary, fostul mare fotbalist englez, a devenit locul favorit al starurilor fotbalului mondial.

Clubul „O Beach” este locul unde petrecăreții fotbalului mondial sunt surprinși în fiecare vacanță. Ultimul care s-a alăturat listei este Jack Grealish, mijlocașul pentru care Guardiola a plătit 100 de milioane de euro. 

+15 FOTO

De-a lungul timpului, în locația exclusivistă din Ibiza au mai fost surprinși Joe Hart, Michael Carrick, Peter Crouch, Tyrone Mings sau Andy Caroll.

Grealish, surprins în compania lui Chloe Chaloner

După titlul cucerit în Premier League cu Manchester City, Grealish a petrecut în discoteca fratelui fostului internaţional englez Gary Lineker. Acesta s-a distrat la piscină alături de prietenii săi, printre care și-a făcut apariția și vedeta de televiziune Chloe Chaloner, pe internet apărând mai multe fotografii cu ei distrându-se copios, potrivit The Sun.

Chloe Chaloner, Foto: Instagram
Jack Grealish , Foto: BACKGRID / Splash News
Chloe Chaloner, Foto: Instagram
Jack Grealish , Foto: BACKGRID / Splash News
+18 FOTO

Noul ambasador al celebrei companii de lux Gucci a petrecut în compania lui Chloe (24 de ani), actrița din serialul Ibiza Weekender. Aceasta a postat mai multe fotografii spectaculoase pe rețelele sociale, cu care i-a încântat pe fani.

Citește și alte știri din fotbalul european:

VIDEO + FOTO Shakira și Pique, final de relație?! Spaniolii anunță ruptura: „L-a prins cu altă femeie!”

Fundașul lui West Ham și-a aflat pedeapsa după ce și-a luat pisica la șuturi: interdicție de 5 ani!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
Dark_Angel
Dark_Angel  •  02 Iunie 2022, 17:15

Nu-i cine stie ce frumusetea Chloe asta, chiar din contra, mica de inaltime si indesata, dar are forme, atat la sani cat si fund, probabil deia o fi si vedeta. Clubul pare misto, probabil popularitatii ca vin fotbalisti acolo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează