INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GIRONA - ATLETICO MADRID

video O nebunie de meci în La Liga! » 7 goluri, senzația Girona a lăsat-o în șoc și pe Atletico Madrid

Jucătorii Gironei jubilează / Foto: Imago
Jucătorii Gironei jubilează / Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2024 08:20 / Actualizat joi, 04 ianuarie 2024 09:35

Girona a învins-o pe Atletico la capătul unei partide senzaționale, cu 4-3. Amfitrionii au condus ostilitățile, dar victoria și-au asigurat-o abia în prelungiri. Atunci când Alvaro Morata, hattrick, n-a mai găsit drumul și spre golul patru.

Micuța Girona se ține scai de liderul Real Madrid. Cu ex-dinamovistul Aleix Garcia printre titulari, a învins-o miercuri seară pe Atletico, scor 4-3, la capătul unei partide senzaționale.

Cinci goluri până la pauză!

Până la pauză se înscriseseră deja 5 goluri! Valery a deschis repede scorul, pentru gazde (2), însă Morata a restabilit egalitatea (14). Apoi, pe fondul unei perioade de joc foarte bune, Savio (26) și Blind (39) au dus scorul la 3-1! Scorul primei reprize?

Un campion mondial, atac devastator la Kylian Mbappe: „M-am săturat. Să plece odată!”
FRANȚA
Un campion mondial, atac devastator la Kylian Mbappe: „M-am săturat. Să plece odată!”

Nu, pentru că Morata a replicat și a făcut „dubla” cu un minut înaintea intrării la cabine: 3-2. Revenită în joc, Atletico a punctat din nou, după reluare.

Hattrick, Alvaro Morata! 

Morata, cine altul? După ce-i fusese anulată o reușită în finalul primei părți, cu VAR, internaționalul spaniol a găsit din nou drumul spre gol și în minutul 54 scorul era iarăși egal: 3-3.

Echilibrul pe tabelă s-a menținut până în primul minut al prelungirilor dictate de arbitru. Atunci când Ivan Martin a făcut 4-3. Morata, 12 goluri în LaLiga, 17 cu cele din Champions League, n-a mai avut replică și de data aceasta, iar Girona și-a adjudecat toate punctele.

Diego Simeone: „Am rămas cu multe lucruri pozitive”

„A fost un meci grozav, ambele echipe au vrut și au căutat să câștige. În ciuda eșecului, am rămas cu multe lucruri pozitive.

Și mă gândesc mai ales la modul cum am reușit să ieșim dintr-o situație atât de complexă, după ce am fost conduși cu 3-1", a spus antrenorul lui Atletico, Diego Simeone.

Real și Girona, la 10 puncte distanță de urmăritoare

Girona se află pe locul doi în clasament, la egalitate cu liderul Real Madrid, 48 de puncte, dar are un golaveraj mai slab. Real și Girona s-au desprins la 10 puncte de următoarele clasate, Atletico și Barcelona.

Însă campioana en titre a Spaniei joacă în această seară, de la 22:30, împotriva lui Las Palmas, și poate reduce din diferență.

VIDEO Rezumatul meciului Girona - Atletico Madrid

Ați mai putea citi:

Răzvan Lucescu, victorie în primul meci din 2024 » PAOK e lider în Grecia

Primul avertisment pentru Radu Drăgușin: „Are calități, dar e greu la o echipă mare! Îi mai trebuie experiență”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
parpalache
parpalache  •  04 Ianuarie 2024, 15:25
Postat de gazistu pe 04 Ianuarie 2024, 09:34

intradevar... ce sa zic!! unde vezi tu asa nivel in Mamaglia 1 ? nu degeaba ti-ai pus si numele ala ...

A fost un meci slab-lent!Apararea lu Atletico-mai ales pe laturi- era de nivelul apararii lui Dinamo!

robertino2
robertino2  •  04 Ianuarie 2024, 12:06

Morata nu a avut replica la 4-3 pentru ca era pe banca de rezerve, dar Aurelian Botezatu, jurnalist crescut la Spiru Haret, nu are de unde sa stie.

Georgegeorge2022
Georgegeorge2022  •  04 Ianuarie 2024, 12:03

Fata de meciul dintre Rea l si Mallorca, cel de la Girona a fost un adevarat festin/festival ofensiv! Nu numai numarul de goluri si evolutia scorului au fost extraordinare, ci si ritmul si realizarile individuale. Totusi, apararile au fost usor depasite, existand si alte multe situatii de gol!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează