INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  KUBAN KRASNODAR

O nouă ţintă pentru Petrescu la Kuban: Daniel Pancu!

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 ianuarie 2010 00:00

Noul antrenor al lui Kuban Krasnodar, Dan Petrescu, nu are în vederi pentru un eventual transfer doar jucători romîni din Liga I. Conform presei bulgare, fostul tehnician al Unirii Urziceni încearcă să-l aducă sub comanda sa pe Daniel Pancu, aflat în negocieri avansate cu ŢSKA Sofia.

Pancu, recent disponibilizat de Terek Groznîi, are avantajul experienţei trăite în campionatul Rusiei, iar Petrescu intenţionează să o valorifice, oferindu-i un acord valabil un sezon. Pentru a-şi atinge obiectivul impus de conducerea clubului, promovarea în prima ligă, antrenorul îi mai vrea pe Lazăr, Spadacio şi Marius Constantin (Rapid), dar şi pe Galamaz, Bilaşco (Urziceni) sau Zicu (Dinamo).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
flafy
flafy  •  02 Ianuarie 2010, 11:01

pfff sincer nu stiu ce cauta dan petrescu in a2a liga din rusia si nu cred ca poate face o echipa atat de puternica incat sa se califice in europa nu era bine la urziceni?sa joci cu liverpool si poate te remarca o echipa din anglia

flafy
flafy  •  02 Ianuarie 2010, 10:56
Postat de holland pe 01 Ianuarie 2010, 18:05

si Zicu :))) ...tot pe cumetrii..face ala -dan petrescu -, auzi la el ..cariera. pai astia 2 nu au mai jucat fotbal din clasa a4a, dar se stie ca dan petrescu este prieten cu fratii impresari ...de ce sa nu faca si aia niste bani :))

defapt zicu are talent dar e prea sensibil

bamse1901
bamse1901  •  02 Ianuarie 2010, 09:58

acolo ai ajuns?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează