INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARSENAL LONDRA

O vedetă a lui Arsenal este dorită de Juventus » Și alte echipe din Serie A îl vânează pe fotbalist

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 15 august 2017 10:36

Juventus Torino a intrat în cursă pentru a obține semnătura lui Jack Wilshere, mijlocașul lui Arsenal. Jucătorul, care a fost legat de un transfer în Emirate în această vară, a intrat în ultimul an de contract cu formația ”tunarilor”, conform The Sun.

Evoluția fotbalistului pe ”Emirates” a fost în declin, sub comanda lui Arsene Wenger. Acum, echipa lui Massimiliano Alegri este interesată de internaționalul englez, însă și alte cluburi din Serie A, precum Roma, AC Milan și Sampdoria îl doresc.

Chiar și Rafa Benitez, managerul lui Newcastle, formație nou promovată în Premier League, îl vrea pe jucător, pe ”St. James Park”. Wilshere ar putea pleca la Juventus, unde s-ar întâlni cu Wojciech Szczesny, fostul său coleg de la Arsenal, care a semnat luna trecuta un contract pe patru ani cu ”Bătrâna Doamnă”.

În cazul în care mijlocașul în vârstă de 25 de ani ar rămâne la ”tunari”, șansele sale de a prinde un post de titular sunt reduse, în condițiile în care contracandidații săi Granit Xhaka, Aaron Ramsey și Mohamed Elneny sunt preferații lui Arsene Wenger.

Wilshere este cotat la 18 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt. El a evoluat din 2008 la Arsenal, însă în ultimul sezon el a fost împrumutat la Bournemouth, unde a jucat în 29 de meciuri în Premier League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează