INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Oferta incredibilă pentru Ibrahimovici » Suedezul a refuzat 100 de milioane de euro pentru a semna cu United!

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Sebastian PopescuJURNALISPORT - Publicat sambata, 01 octombrie 2016 14:36

Agentul lui Zlatan Ibrahimovici, Mino Raiola, a dezvăluit că atacantul suedez a refuzat în vară o ofertă de 100 de milioane de euro din China, pentru că își dorește să câștige în continuare trofee.

Rămas liber de contract în vară, după ce înțelegerea sa cu PSG a expirat, Ibrahimovici nu a dus lipsă de oferte. Manchester United, Milan, Inter și Napoli s-au luptat pentru semnătura suedezului, însă Raiola spune că cea mai bună ofertă a venit din partea unui club chinez, care i-a pus pe masă o sumă exorbitantă.

"Ibrahimovici este cel mai bun. A refuzat o ofertă în valoare de 100 de milioane de euro venită de la chinezi. Pentru ca el nu vrea mai mulți bani, el vrea să câștige trofee," a mărturisit Raiola pentru cotidianul italian Il Giornale.

29 de trofeea cucerit Ibrahimovici de-a lungul carierei, fără titlurile cu Juventus, retrase în urma scandalului Calciopoli

Zlatan a ajuns în cele din urmă la Manchester United, cu care a reușit să câștige primul său trofeu chiar în partida în care a debutat oficial. "Diavolii" au cucerit Community Shield, după ce s-au impus în fața campioanei Leicester cu scorul de 2-1, iar suedezul s-a aflat printre marcatori.

Ibrahimovici este cunoscut pentru faptul că a reușit să câștige campionatul în toate țările în care a evoluat de-alungul carierei, mai puțin în Suedia natală.

sursa: goal.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
gicab
gicab  •  01 Octombrie 2016, 18:49

Daca era fecesebist. ..."are si el familie"

redshow
redshow  •  01 Octombrie 2016, 15:48

Ce prostalau :)))) Cu jose urinio nu mai castiga nici un trofeu :)))

travka
travka  •  01 Octombrie 2016, 15:11

Asta și la 45 de ani dacă merge în China ii leșina pe aia, chit ca da numai goluri cu capu din corner la ce medie de înălțime au chinezii hahaha

Vezi toate comentariile (3)
Comentează