INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Ofertă pentru Bogdan Stancu! Internaționalul român dorit într-un campionat bun al Europei

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 noiembrie 2016 12:49

Bogdan Stancu ar putea pleca din Turcia după 6 ani. Cumpărat de Galatasaray de la Steaua, "Motanul" a mai jucat la Orduspor și Genclerbirligi. A strâns 46 de selecții în naționala României și a marcat de 12 ori.

Ajuns la 29 de ani, Stancu a atras atenția celor de la PAOK, care se chinuie să-l transfere încă din vară. Sunt șanse mari ca acest transfer să se finalizeze în iarnă, anunță TV Digi Sport.

Genclerbirligi și PAOK au negociat până în ultima zi de mercato pentru fotbalistul cotat la 4 milioane de euro. Nu s-au înțeles atunci, însă în iarnă se poate schimba situația.

Suma de transfer se învârte în jurul a 1,5 milioane de euro, exact atât cât a plătit Genceler în 2013 pentru a-l aduce. Stancu mai are contract cu formația turcă până în 2018.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
amicu
amicu  •  09 Noiembrie 2016, 15:16

Pai se duce intr-unul mai slab. Cine e Paok in Europa???? O echipa de doi bani. Acolo numai Olympiakos conteaza, restul sunt umpluturi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close