INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Oficial » Chelsea şi-a readus legenda acasă! Jose Mourinho are acum un atac care bagă frica în apărările din Anglia

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 25 iulie 2014 20:27

După transferul lui Diego Costa, Mourinho a mai adus un atacant la Chelsea. A revenit Didier Drogba, o adevărată legendă pe Stamford Bridge, ultima dată la Galatasaray.
Ivorianul de 36 de ani, care a cîştigat Liga Campionilor în 2012 cu Chelsea, a semnat un contract pe un an cu gruparea londoneză. "A fost o decizie uşor de luat. Nu puteam refuza să lucrez cu Jose din nou. În plus, toată lumea ştie relaţia specială pe care o am cu acest club, care mereu a fost acasă pentru mine. Dorinţa mea de a învinge este la fel de puternică, îmi doresc să ajut cît mai mult echipa. Sînt încîntat de acest nou capitol din cariera mea", a spus Drogba.

"A venit la Chelsea pentru că este unul dintre cei mai buni atacanţi din Europa. Îl cunosc foarte bine şi ştiu că nu se va baza pe ce a făcut în trecut la Chelsea, ci va dori să scrie din nou istorie", a spus Mourinho.

Drogba are 4 titluri cu Chelsea, 4 Cupe FA, 2 Cupe ale Ligii şi o Ligă a Campionilor. A fost golgeter în Premier League de două ori. 

157 de goluri în 341 de meciuri are Drogba la Chelsea, fiind pe locul 4 în topul marcatorilor all-time

În acest moment, Mourinho se poate baza în ofensivă pe jucători ca Drogba, Torres, Diego Costa, Schurrle, Lukaku şi Moses.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
cristi966
cristi966  •  27 Iulie 2014, 13:18

Chelsea va lua titlul!

simptomulzero
simptomulzero  •  27 Iulie 2014, 00:11
Postat de ill7ven pe 26 Iulie 2014, 00:54

Latovlevici va fi un fel de jester, ca si asa e el glumet de fel, baiatul cu apa va fi Chiriches.

clownule, in locul tau nici nu l-as aduce in discutie pe Chiriches...cu jumatate din banii luati de pe transferul lui, Becali putea sa dea ordin sa fie cumparat rapidul si desfiintat a 2-a zi...rapidistii ar trebui sa-si tina pliscul si dinamovistii ar trebui sa-nchida botul pana echipele lor fac ceva performanta. Pana atunci, priviti cum Steaua, Astra, Petrolul si CFR castiga prin Europa. Ati invatat sa glumiti vazand ce glume de echipe au devenit Rapid si Dinamo, nu?

cosminb84
cosminb84  •  26 Iulie 2014, 12:44
Postat de solomon_i pe 25 Iulie 2014, 20:09

Drogba....va fi baiatul cu apa ?

nu,va fi baiatul care iti da tie m.u.i.e.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează