INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Oficial: David Moyes a fost DEMIS » 5 recorduri negre care demonstrează dezastrul de la Manchester United

David Moyes, foto: reuters
David Moyes, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 22 aprilie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 aprilie 2014 14:04

Manchester United a pierdut cu Everton, scor 0-2, iar clubul a anunţat oficial în această dimineaţă că antrenorul David Moyes a fost demis. "Clubul îi mulţumeşte pentru integritatea şi munca pe care le-a depus", scrie pe contul oficial de twitter al lui Manchester

10 luni a rezistat David Moyes la United. Este cea mai scurtă domnie pe Old Trafford, de la Walter Crickmer, care a stat pe banca diavolilor pentru 43 de meciuri, între noiembrie 1931 şi iulie 1932! :O Galezul Ryan Giggs, secundul lui Moyes, este antrenorul principal pînă la finalul sezonului.


Venit de la Everton, David Moyes a preluat în vara anului trecut una dintre cele mai mari echipe din lume, dar s-a dovedit a fi o pălărie prea mare pentru el. Manchester United tocmai trecuse de perioada Sir Alex Ferguson, se obişnuise cu trofeele şi terminase campionatul la 11 puncte distanţă de locul doi. Ce a urmat a fost un coşmar.

United a ratat Liga Campionilor şi este aproape să rateze Europa League, iar David Moyes nu a mai beneficiat deloc de răbdarea fanilor de pe Old Trafford. Nici nu a avut de ce. Iată cîteva "recorduri" pe care antrenorul în vîrstă de 50 de ani le-a bifat şi care arată cît de mult s-a împotmolit clubul în acest sezon:

1. După înfrîngerea din acest weekend, Manchester United a pierdut pentru prima oară în istorie, atît acasă, cît şi în deplasare, cu Everton.

2. Indiferent ce face pînă la finalul acestui campionat, Manchester United va avea cele mai puţine puncte de cînd există formatul Premier League. Acum, "diavolii" au 57 de puncte, cu 4 meciuri înainte de finalul sezonului.

3. Manchester United a pierdut ambele meciuri cu Manchester City.

4. Newcastle a cîştigat pe Old Trafford pentru prima oară din 1972 încoace, iar Swansea s-a impus în "Teatrul Viselor" pentru prima oară în istorie!

5. Stoke nu a mai învins-o pe United dinainte de era Ferguson, din 1984, pînă în acest sezon, iar West Bromwich nu mai cîştigase pe Old Trafford din 1978!

*informaţiile au fost preluate dintr-un editorial semnat de Guardian

10 luni a rezistat David Moyes pe Old Trafford

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
costinlovejuve
costinlovejuve  •  23 Aprilie 2014, 04:04
Postat de cainerau1953 pe 22 Aprilie 2014, 21:28

unu dintre Capello sau Simeone se va alege pt banca tehnica a echipei din UTD !!!

sunt foarte curios cum arata orasul "UTD"

cainerau1953
cainerau1953  •  22 Aprilie 2014, 21:28
Postat de kraus pe 22 Aprilie 2014, 16:51

Cu SuperDan merg la sigur.

unu dintre Capello sau Simeone se va alege pt banca tehnica a echipei din UTD !!!

kraus
kraus  •  22 Aprilie 2014, 16:51

Cu SuperDan merg la sigur.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează