INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Oficial » Nasri va fi coleg cu Pantilimon la Manchester City!

Samir Nasri i-a nemulţumit pe fani prin dorinţa sa de a părăsi Arsenal, iar aceştia l-au contestat şi la ultimul meci de campionat, 0-2 cu Liverpool
Samir Nasri i-a nemulţumit pe fani prin dorinţa sa de a părăsi Arsenal, iar aceştia l-au contestat şi la ultimul meci de campionat, 0-2 cu Liverpool

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 23 august 2011 16:36

Arsenal a anunţat pe site-ul oficial că a ajuns la un acord cu formaţia Manchester City pentru transferul mijlocaşului francez Samir Nasri. Jucătorul de 24 de ani urmează să facă vizita medicală la Manchester şi să se înţeleagă cu clubul în privinţa salariului său.

Nasri, al cărui nume a fost vehiculat toată vara pentru un transfer la formaţia lui Mancini, s-a pregătit azi cu Arsenal şi s-a rugat de managerul Arsene Wenger ca, dacă nu se vor înţelege cluburile în timp util, să nu fie folosit în play-off-ul Ligii Campionilor, cu Udinese, pentru a putea juca la City în aceeaşi competiţie.

Pînă la urmă, cele două cluburi au parafat actele iar "tunarii" vor primi 25 de milioane de euro în schimbul jucătorului venit pe 18 milioane de euro în 2008, de la Marseille.

De la Arsenal a plecat în această vară şi un alt nume important, căpitanul Cesc Fabregas, revenit la Barcelona.

Transferul lui Nasri îi obligă pe londonezi să aducă un alt mijlocaş. Wenger a pus ochii pe Eden Hazard, care însă a fost declarat netransferabil de Lille.

La City evoluează şi portarul român Costel Pantilimon.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
criticu99
criticu99  •  23 August 2011, 22:04

eu nu cred ca nasri o sa fie coleg cu pantilimon; doar nu l-au cumparat sa joace la echipa de rezerve.......

sad_mad2003
sad_mad2003  •  23 August 2011, 18:46

Hazard nu e pe acelasi post cu Cesc sau Nasri. Se vorbeste foarte mult de venirea lui M'vila, care din pacate nu se poate compara cu niciunul din ce au pierdut. Pacat de talentul lui Wenger de a descoperi jucatori de valoare, ca nu stie la il imbine cu achizitii utile. Nu te poti bate cu echipe atat de echilibrate valoric ca in premier league cu jucatori ca emanuel frimpong cu care a jucat in ultima etapa cu liverpool.

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  23 August 2011, 17:16

Ce naiba are de gand Wenger, sa duca Arsenal in B? A dat cei mai buni jucatori dar nu luat nimic in loc

Vezi toate comentariile (3)
Comentează