INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Oficial! Romelu Lukaku a fost vîndut de Chelsea » A devenit cel mai scump jucător din istoria noului său club

Romelu Lukaku
Romelu Lukaku

Articol de GSP - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 11:51

După ce a cumpărat jucători pe bandă rulantă, Chelsea a reuşit să şi vîndă o piesă importantă. Romelu Lukaku este cel mai scump transfer reuşit de Everton.

Atacantul belgian în vîrstă 21 de ani a fost cumpărat de formaţia de pe "Goodison Park" în schimbul a 35,4 milioane de euro şi va purta tricoul cu numărul 10. Fotbalistul a jucat şi în sezonul trecut pentru Everton, unde a evoluat în 33 de meciuri şi a marcat 16 goluri. Noul "decar" a semnat pe următoarele cinci sezoane.

"Sînt foarte emoţionat că revin aici. Am avut o experienţă fantastică sezonul trecut şi o relaţie bună cu managerul, preşedintele, staff-ul, colegii şi fanii. Abia aştept să o luăm de la capăt şi aştept un sezon cu multe succese pentru noi", a declarat Lukaku pentru site-ul oficial al lui Everton.

Antrenorul Roberto Martinez a ţinut să precizeze că venirea lui Lukaku pe "Goodison Park" este un moment istoric pentru echipa.

"Vestea că el va reveni la Everton este cea pe care o aşteptau toţi fanii echipei. Ştim că el încă este un jucător tînăr, dar are un potenţial unic şi vrem să-l vedem cum creşte ca fotbalist în anii următori.

Venirea sa este mai mult decît un transfer, este răsplata obţinerii unui jucător pe care ni l-am dorit. Este un moment important în istoria lui Everton", a spus şi antrenorul "caramelelor".

Acesta este al doilea transfer ca importanţă făcut de Mourinho, după vînzarea lui David Luiz la Paris Saint-Germain pentru 50 de milioane de euro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
rolololol
rolololol  •  31 Iulie 2014, 14:58

tun a fost Chiriches care a fost vandut la 10x valoare asta e un transfer normal

bobinatul
bobinatul  •  31 Iulie 2014, 14:22
Postat de soseta.ucigasa pe 31 Iulie 2014, 12:15

a facut o mare prostie. e cel mai bun atacant din lume de varsta lui

Ai dreptate, nu imi vine sa cred ca l-a scapat printre degete. Peste 2-3 ani o sa fie mult peste Costa. De fapt, nu cred ca va face mare lucru la Chelsea Costa...

stalker87
stalker87  •  31 Iulie 2014, 12:33

Nu inteleg vanzare lui. Mourinho putea sa joace si cu Costa si Lukaku,dar bineinteles ca el o sa joace acelasi 4-5-1.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează