INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA / CATANIA - INTER MILANO 0-2

Ofsaid!

Articol de - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

Cu Chivu 55 de minute pe teren, Inter a cîştigat în Sicilia, dar liderul a deschis scorul după un gol neregulamentar
Inter ajutată de arbitri? Nici vorbă, neagă mereu supăraţi oficialii şi fanii nerazzurrilor. Însă nu s-a întîmplat doar o dată în acest sezon. Iar aseară, o nouă eroare a "fluieraşilor". Foarte importantă!

În minutul 64, cînd scorul era 0-0, iar sicilienii de la Catania nu renunţau la luptă, Stefano Farina a validat campionilor un gol neregulamentar. Maxwell a centrat de pe partea stîngă, la colţul lung, Zanetti a retrimis în faţa porţii, de unde Cambiasso a înscris cu uşurinţă. Unde era argentinianul? Într-un ofsaid de jumătate de metru! Asistentului i s-a părut OK.

Aici s-a terminat partida. Trei minute mai tîrziu, Suazo a driblat şi portarul, punctînd pentru 0-2. Gazdele erau la pămînt. Acum, Inter are tot 8 puncte înaintea Romei.

Chivu n-a prins aceste momente pe gazon. A fost titularizat de antrenorul Mancini, ca mijlocaş, s-a zbătut, a executat toate loviturile libere şi cornerele, însă nu s-a remarcat. Probabil obosit, după ce a jucat 90 de minute în amicalul de miercuri cu Israel, "tricolorul" a fost înlocuit în minutul 55 cu Suazo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
 •  12 Februarie 2008, 03:34

si pt toti milanistii .....nu aveti voi treaba cu liverpool ....aveti grija la arsenal.....

 •  12 Februarie 2008, 03:30

bai juve_1200......ce basca mea ai televizor alb negru ....hent clar la couto.....da te intreb eu asa.....cate sute de puncte a castigat jegve cu goluri din offside ....asa ca ciocu mic..

 •  11 Februarie 2008, 16:34

juve_1200 puneti ochelari cumetre ca esti chior. ala a fost hent toata ziua

Vezi toate comentariile (40)
Comentează