INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AL SHABAB

Olăroiu este dorit înapoi în Arabia Saudită: Al Shabab îl curtează insistent

Articol de GSP - Publicat marti, 30 martie 2010 00:00

Cosmin Olăroiu este curtat insistent de gruparea saudită Al Shabab, ai cărei conducători vor să creeze o echipă capabilă să ia titlul de campioană în noul sezon.

Presa arabă informează că şeicii din fruntea clubului sînt nemulţumiţi de portughezul Jame Pacheco şi îi caută un înlocuitor care să le poată garanta că va transforma echipa într-una de top în zona Golfului. În afara lui Olăroiu, pe lista lui Al Shabab se află şi portughezul Manuel Jose, liber de contract după ce a condus reprezentativa Angolei la ediţia din acest an a Cupei Africii pe Naţiuni.

Portughezul a fost recomandat chiar de către fostul său elev de la reprezentativa africană, Flavio Amado, care a mărturisit că a rămas impresionat de metodele sale de antrenament.

Cosmin Olăroiu a ratat titlul cu Al Sadd în Qatar, dar oficialii formaţiei din Doha i-au dat asigurări că merg în continuare pe mîna lui.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
 •  30 Martie 2010, 16:43

Nu am vazut mare lucru la el.Inca mai are timp sa demonstreze ceea ce cred unii despre el.La Steaua a preluat echipa dupa Protasov(el e cel mai bun antrenor din ultimii 10 ani la Steaua),echipa ce juca perfect si a distrus-o in doar un an si jumatate.Daca credeti ca nu am dreptate,inseamna ca voi nu stiti fotbal.

 •  30 Martie 2010, 15:19
Postat de stel1stu pe 30 Martie 2010, 14:12

mare antrenor si olaroiu al nostru ))))))

chiar este....fraierikule

stel1stu
stel1stu  •  30 Martie 2010, 14:12

mare antrenor si olaroiu al nostru ))))))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează