INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NICE

Olle-Nicolle a fost demis de la Nice, dar Boloni nu mai ajunge pe Coasta de Azur!

Articol de GSP - Publicat marti, 09 martie 2010 00:00

Tehnicianul Didier Olle-Nicolle a fost demis, marţi, de la conducerea tehnică a echipei franceze OGC Nice, iar gruparea va fi condusă până la fialul sezonului de Eric Roy, Rene Marsiglia şi Frederic Gioria, a anunţat preşedintele clubului din Ligue 1, Gilbert Stellardo, informează L'Equipe.

"Am discutat cu Olle-Nicolle şi i-am propus un alt post în cadrul clubului", a precizat Stellardo. Cu toate acestea, tehnicianul francez ar fi refuzat o astfel de propunere, conform unor surse apropiate grupării franceze.

Eric Roy (director sportiv), Rene Marsiglia şi Frederic Gioria (antrenorii de la echipa de rezerve), care au condus antrenamentul de luni al echipei franceze, vor asigura interimatul pe banca tehnică a echipei din Nice până la finalul acestui an competiţional.

Potrivit presei franceze, tehnicianul român Ladislau Boloni, care momentan este fără angajament după demisia, din 10 februarie, de pe banca tehnică a echipei Standard Liege, s-a aflat pe lista posibillor înlocuitori a lui Didier Olle Nicole.

Formaţia OGC Nice se află pe poziţia a 17-a din Ligue 1, cu 26 de puncte acumulate după 27 de etape.

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează